Poziv na SEE Growth Camp

28. 03. 2018.

U Zagrebu se od 17. do 19. travnja 2018. održava SEE Growth Camp, trodnevni kamp namjenjen razvoju odabranih startip timova.

Microsoft for Startups i akcelerator Startup Wise Guys pozivaju sve zainteresirane tehnološke startupove u ranoj fazi da se prijave na SEE Growth Camp koji će se održati od 17. do 19. travnja 2018. godine u Zagrebu. 

Točan raspored aktivnosti dostupan je na linku dok dodatna pitanja vezana uz prijavu možete postaviti putem emaila na ceestartupsummit@microsoft.com. Sudjelovanje na događaju je besplatno.

Riječ je o trodnevnom kampu za do deset odabranih timova. Fokus će biti stavljen na pomoć startupima u rastu i uspješnom skaliranju svog proizvoda na europskom i svjetskom tržištu.  Program će uključivati upoznavanje s tehnološkim trikovima, savjetovanje s mentorima 1:1, prezentiranju projekta i rad na opipljivim ključnim idejama poput strategije razvoja proizvoda i regionalnog plana ekspanzije.

Više informacija te popis mentora i partnera projekta možete pronaći ovdje.

Registracije su otvorene do 5. travnja 2018. godine putem linka.

Tehnološki park Zagreb je domaćin ovog događaj.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...