Poziv na SEE Growth Camp

28. 03. 2018.

U Zagrebu se od 17. do 19. travnja 2018. održava SEE Growth Camp, trodnevni kamp namjenjen razvoju odabranih startip timova.

Microsoft for Startups i akcelerator Startup Wise Guys pozivaju sve zainteresirane tehnološke startupove u ranoj fazi da se prijave na SEE Growth Camp koji će se održati od 17. do 19. travnja 2018. godine u Zagrebu. 

Točan raspored aktivnosti dostupan je na linku dok dodatna pitanja vezana uz prijavu možete postaviti putem emaila na ceestartupsummit@microsoft.com. Sudjelovanje na događaju je besplatno.

Riječ je o trodnevnom kampu za do deset odabranih timova. Fokus će biti stavljen na pomoć startupima u rastu i uspješnom skaliranju svog proizvoda na europskom i svjetskom tržištu.  Program će uključivati upoznavanje s tehnološkim trikovima, savjetovanje s mentorima 1:1, prezentiranju projekta i rad na opipljivim ključnim idejama poput strategije razvoja proizvoda i regionalnog plana ekspanzije.

Više informacija te popis mentora i partnera projekta možete pronaći ovdje.

Registracije su otvorene do 5. travnja 2018. godine putem linka.

Tehnološki park Zagreb je domaćin ovog događaj.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...