TalentLyft gostovao na Startup Factoryju

23. 10. 2021.

„Naši osnivači od početka su u poslovanje ugradili kulturu učenja. Svatko od nas kvartalno mora pročitati barem jednu knjigu. Što ćemo čitati, stvar je osobnog izbora. Tako stalno stječemo nova znanja i širimo horizonte.“ – Startup Factory timovima ispričao je Lovro iz TalentLyfta.

TalentLyft je #zicer alumni na kojeg smo posebno ponosni. Razvili su online alat za zapošljavanje koji olakšava praćenje i upravljanje profilima kandidata, prijavama na poslove, procesom selekcije te mjeri učinkovitost procesa zapošljavanja. Danas zapošljavaju 27 osoba, a uskoro planiraju dodatno širenje tima.

„Na početku imaš briljantnu ideju, nakon toga razviješ proizvod i dođeš do prvih klijenata. No posao rade ljudi, a o tome koje ćeš ljude zaposliti odredit će uspjeh tvoga projekta. Zato je jako bitno odabrati ljude koji su zaista dobri, a ne samo dobri na papiru.“ – kaže Lovro.

Na TalentLyftovim komunikacijskim kanalima pronaći ćeš odlične savjete vezane uz regrutaciju kadrova. Prati ih i uči od izvrsnih!

TalentLyft, hvala na inspirativnom predavanju!

Ostale novosti i projekti