3DTech na International Dental Showu!

25. 10. 2021.

U Hrvatskoj #zicer postoje startupovi koji dokazuju da se itekako može stvoriti proizvod koji će stajati uz bok onim svjetskima, pa čak ih i tehnološki prestići!

3DTech, startup koji se bavi proizvodnjom i implementacijom 3D printera za dentalnu industriju (ili bilo koju drugu koja zahtijeva nevjerojatnu preciznost i brzinu), potvrđuje ovu činjenicu.

Nedavno su se vratili s International Dental Show sajma u Kölnu, najvećeg sajma tog tipa na svijetu.

Luka Biondić, suosnivač i direktor 3DTecha i Ljubomir Lokin, suosnivač i razvojni inženjer u 3DTechu te tvorac patenta MLA (koji omogućava nevjerojatno precizan print) ispričali su nam dojmove i otkrili na čemu trenutačno rade.

3DTech ekipa, čestitamo!

Ostale novosti i projekti

Startup DiVan odlučio stati na kraj svađama zbog Adventa

Poznato je da startupovi spremno prihvaćaju izazove i rizike te da vole otpetljavati zamršene situacije. Jedan zagrebački startup ove si je godine dao u zadatak pomiriti hejtere i ljubitelje Adventa! “Konačno će se Advent slaviti mirno i bez gužve kao nekada”, govore...

MIRET lansirao crowdinvesting kampanju na Funderbeamu

Hrvatski brend ekoloških tenisica MIRET koji se razvija uz ZICER-ovu podršku pokrenuo je svoju crowdinvesting kampanju na Funderbeam platformi. Funderbeam, platforma za kupnju/prodaju udjela u privatnim tvrtkama omogućuje zajednici, odnosno pojedincima da postanu...