Surađujemo sa Silicon Gardens VC fondom

10. 02. 2023.

Kako doći do pametnog novca?

Prvo stvorite ono što će biti interesantno tržištu i okupite kvalitetan tim jer, kada dođete do razgovora s investitorima, sama ideja više nije dovoljna.

„Nikad nemojte uzimati novac bez da pitate sve što vas zanima. Osobna filozofija, strategija, vrata koja ti investitori mogu otvoriti i postupanje u kompleksnijim situacijama – sve su to pitanja koja je potrebno postaviti prije razgovora o validaciji. Morate znati kako u odnosu startupa i investitora nije privilegija samo na strani startupa. Privilegija je i za investitora uložiti u startup s pravim potencijalom. – u ZICER-u je na Zagreb Connectu rekao Matija Goljar, investitor iz slovenskog VC fonda Silicon Gardens.

Silicon Gardens osnovali su slovenski poduzetnici koji su uspješno izgradili vlastite tvrtke, završili neke svoje startup priče, napravili exit i sada pod motom founders for founders svoj kapital, iskustvo i konekcije žele investirati u razvoj novih startupova s ovih područja.

Matija Goljar i Kristian Asani prošle su godine za finaliste Startup Factory akceleratora održali izvrsnu Pre-investment akademiju. Potpisivanjem ugovora naša suradnja ide dalje! Što ona donosi za u ZICER-u inkubirane startupove doznat ćeš uskoro na stranici koju upravo čitaš!

Silicon Gardens, veselimo se budućoj zajedničkoj suradnji!

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...