Startupovi Flaster i Spiritus surađuju!

14. 11. 2022.

Flaster je jedinstvena omnichannel platforma koja povezuje vozače koji su svakodnevno na cesti i brendove koji se žele kreativno oglašavati.

Spiritus je platforma za čuvanje i kreiranje digitalnih uspomena koje mogu ostati sačuvane vječno.

U ZICER-u ih dijeli samo zid, a od nedavno ih spaja uspješna suradnja!

„Preselili su se u ured do nas, upoznali smo se, predstavili smo svoje ideje i došli do jedne zajedničke, a to je kako na inovativan način promovirati aplikaciju kao što je Spiritus app. Naše su tvrtke slične po tome što su obje startupovi, dio ZICER-ovog inkubatora, no ono najbitnije – obje nude kreativno i inovativno rješenje za svoje korisnike. Fokusirani smo na razvoj kvalitetne usluge i proizvoda te na UX koji uvijek mora biti vrhunski. Kao što i sami vidite, nismo mogli odoljeti ovoj suradnji jer je vrlo prirodna. Zahvalni smo našim susjedima koji su nam dali povjerenje te se nadamo da ćemo suradnju nastaviti i u budućnosti. “ – ispričao nam je Filip Carić, suosnivač startupa Flaster.

Ove je godine, u vrijeme blagdana Svih svetih Spiritus postigao ogroman uspjeh – u samo dva dana došli su do preko 10.000 korisnika i tada postali najpopularnija aplikacija u Hrvatskoj.

Bez kvalitetnog marketinga, kojem sada Flaster daje vrijedan doprinos, ovakvi rezultati nisu mogući!

Flaster, Spiritus, čestitamo!

P.S. Dino Jerković, osnivač startupa Spiritus u srijedu gostuje na Zagreb Connectu. Pričat će nam o svojim iskustvima o pregovorima za investicije. Zagreb Connect 2022. prati uživo iz ZICER-a ili putem našeg YouTube kanala.

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...