Seyfor Hrvatska  na Zagreb Connectu nudi poseban popust!

15. 12. 2023.

Seyfor Hrvatska dio je međunarodne grupe Seyfor koja objedinjuje desetak uspješnih tehnoloških tvrtki diljem Europe sa zajedničkom vizijom pojednostavljenja poslovanja za korisnike s njihovim programskim rješenjima. Seyforova pokretačka snaga jedinstvena je kombinacija izvrsnih rješenja te podrške koju čini stručni tim s više od 250 kolega u Adriatic regiji.

„Razvijamo ERP sustave i druga programska rješenja za organizacije različitih veličina i industrija te donosimo dodanu vrijednost poslovanju korisnika. Uz izvrsno poznavanje zakonskih propisa, nudimo 100% zakonski usklađene programe, kao i bogatu bazu poslovnih znanja i edukacija, uz integracije s drugim rješenjima. Kao tvrtka svjesni smo koliko je ulaganje u digitalizaciju važno za pokretanje te uspjeh i širenje poslovanja. Na putu do tog uspjeha vrlo je važno imati pravilno posložene procese i potporu odgovarajućih programskih rješenja te je naš primarni cilj olakšati i automatizirati poslovanje vaše tvrtke˝, ističu iz tvrtke Seyfor Hrvatska.

Uz Minimax, najjednostavniji online računovodstveni program vaša odlična poslovna ideja imat će kvalitetnu podršku u pozadini, onu koja će pojednostaviti poslovanje i osloboditi vam vrijeme za nove projekte.

Uz Seyfor Hrvatska zakoračite u svijet poslovanja bez suvišne papirologije i automatizaciju poslovnih procesa uz 50% popusta na odabranu licencu prvih godinu dana.

Ponuda vrijedi za posjetitelje konferencije Zagreb Connect, a detalje doznajte 19. prosinca od 9:30 sati u ZICER-u ispred dvorane Akcelerator.

“Zajedno možemo izgraditi velike stvari!”, poručuju iz tvrtke Seyfor Hrvatska, partnera Zagreb Connecta 2023.

„Vizija našeg poslovanja je pojednostavljenje poslovanja za korisnike s našim programskim rješenjima koja pomažu već više od 2.000 zadovoljnih korisnika. Tehnologija je budućnost, a rast i razvoj možemo osigurati zajedničkim ulaganjem i suradnjom. Razvijamo programska rješenja baš s tim ciljem, da olakšamo poslovanje već etabliranim poslovanjima, ali i vama, vizionarima koji tek krećete u taj svijet“, ističe Marko Šagi, direktor Seyfor Hrvatska.

Hvala Seyfor Hrvatska na partnerskoj podršci Zagreb Connectu!

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...