Rezultati potpore za proizvodnju Grada Zagreba u 2019. godini

19. 12. 2019.

Grad Zagreb i ove je godine raspisao Potporu za samozapošljavanje za proizvodne djelatnosti. Nakon evaluacije zahtjeva i poslovnih planova, objavljeni su rezultati ovog natječaja.

Gradonačelnik Grada Zagreba prihvatio je prijedlog Povjerenstva za odobravanje potpora za samozapošljavanje za 2019. i donio Zaključak o utvrđivanju Liste za dodjelu potpora za samozapošljavanje za proizvodne djelatnosti:

Ugovor s Zagrebačkim inovacijskim centrom d.o.o. potpisuje se nakon dostave propisane dokumentacije, a ukoliko dokumentacija ne bude dostavljena u navedenom roku, smatrat će se da je prijavitelj potpore odustao od zahtjeva.

Čestitamo svim novim korisnicima potpore za samozapošljavanje Grada Zagreba za proizvodne djelatnosti.

Ostale novosti i projekti

Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...