Rezultati potpore za proizvodnju Grada Zagreba u 2019. godini

19. 12. 2019.

Grad Zagreb i ove je godine raspisao Potporu za samozapošljavanje za proizvodne djelatnosti. Nakon evaluacije zahtjeva i poslovnih planova, objavljeni su rezultati ovog natječaja.

Gradonačelnik Grada Zagreba prihvatio je prijedlog Povjerenstva za odobravanje potpora za samozapošljavanje za 2019. i donio Zaključak o utvrđivanju Liste za dodjelu potpora za samozapošljavanje za proizvodne djelatnosti:

Ugovor s Zagrebačkim inovacijskim centrom d.o.o. potpisuje se nakon dostave propisane dokumentacije, a ukoliko dokumentacija ne bude dostavljena u navedenom roku, smatrat će se da je prijavitelj potpore odustao od zahtjeva.

Čestitamo svim novim korisnicima potpore za samozapošljavanje Grada Zagreba za proizvodne djelatnosti.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...