„Sudjelovanje na Startup Factoryju za nas je značilo puno toga. Osim što smo dobili puno korisnih savjeta iz različitih područja, uspjeli smo se i povezati s ostalim startupima, a neke od ovih veza rezultirale su i poslovnim suradnjama. Također došli smo i do prvih klijenata koje smo uspjeli učiniti zadovoljnima upravo zahvaljujući pristupima koje smo usvojili na Startup Factoryju. Sve navedeno nam je omogućilo da djelujemo efikasnije te da se lakše suočimo s izazovima koji su na početku svakog poslovanja brojni.“ – kaže nam Marko Horvatek, osnivač startupa Protosfera.

Protosferin tim sastavljen je od vrhunskih stručnjaka iz područja modernih proizvodnih tehnologija, CAD modeliranja, mehatronike i razvoja proizvoda. I oni su bili finalist posljednje Startup Factory generacije, a sada se dalje razvijaju kroz našu Inkubaciju.

Na što ovih vrućih dana stavljaju poseban naglasak?

„Ovog ljeta u fokusu nam je povezivanje s hrvatskim tvrtkama koje razvijaju fizičke proizvode kako bi shvatili njihovu perspektivu i izazove s kojima se susreću u razvoju prototipova. Želimo iz prve ruke saznati njihove potrebe u razvoju prototipa kako bi mogli pružiti najbolju uslugu našim klijentima.“ – ističe Marko.

Priželjkuješ li i ti realizaciju svoje inovativne startup ideje? Prijavi se na Startup Factory! Prijave su otvorene do 4. rujna putem https://www.zicer.hr/akcelerator/.

#volimonasetimove #volimonasestanare