Prilika startupovima za širenje na tržište Sjeverne Amerike

22. 02. 2024.

Svojim hardverskim rješenjem ili poslovnim softverom uvodite promjene na tržište? Sada vam otvaramo novu priliku za rast, i to kroz podršku za ekspanziju na tržište Sjeverne Amerike.

Naši partneri iz kanadskog ventureLAB-a na tome će vas putu najbolje navigirati!

S ventureLABom smo ujedinili snage kako bi sjevernoameričku perspektivu proširili na hrvatske startupove i olakšali ulazak na ovo veliko tržište.

Danas vam zato upućujemo ekskluzivni poziv na webinar kroz koji ćemo vam otkriti potencijal Canada Catalyst programa.

Canada Catalyst je specijalizirani program za hrvatske tehnološke tvrtke s posebnim fokusom na hardver i DeepTech. Koristeći personalizirane usluge poslovnog savjetovanja ventureLAB-a, pristup iznimnim talentima iz renomiranih kanadskih institucija, iskusnu mrežu podrške i opsežnu tržišnu stručnost, Canada Catalyst služi kao odskočna daska hrvatskim tvrtkama za ulazak na kanadsko tržište i šire.

Događaj će se održati 5. ožujka 2024. od 14:00 do 15:00 sati hibridno – uživo u ZICER-u i virtualno putem Zoom platforme, tako da možete izabrati opciju sudjelovanja koja vam bolje odgovara. Ovo je link za registraciju. Nakon registracije primit ćete potvrdni e-mail s informacijama o pristupanju webinaru.

Zašto sudjelovati?

  • Jer ćete kroz webinar imati mogućnost istražiti kanadsko tržište te otkriti nove poslovne prilike za svoja hardverska i softverska rješenja.
  • Dobiti stručne uvide od vodećih ljudi u industriji i poslovnih savjetnika koji imaju iskustvo u podršci startupovima na putu do uspjeha.
  • Imat ćete priliku upoznati se s prednostima i resursima koje nudi ventureLAB-ov Canada Catalyst, program koji je osmišljen kako bi ubrzao rast startupa i potaknuo razvoj inovacija.

Ne propustite ovu priliku i doznajte kako uz podršku programa Canada Catalyst možete podići svoj hardverski, ali i softverski startup do novih razina!

Sudjelovanje na događaju je besplatno uz obaveznu prijavu do 4. ožujka u podne.

Više informacija o Canada Catalyst programu doznajte na web stranici venturelab.ca/canada-catalyst.

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...