Priključite se najvećem startup i inovacijskom hubu u Europi!

23. 10. 2017.

Priključi se najvećem startup & inovacijskom hubu u Europi na ekskluzivnoj lokaciji u srcu Austrije, u Beču!  

Prijave za drugi batch program koji počinje u ožujku 2018. godine su u tijeku i otvorene su do 13. studenoga putem linka: http://bit.ly/weXelerate_application.

weXelerate povezuje startupe i vodeće austrijske kompanije poput Kurier, ORF, Post AG Austria, T-Mobile Austria, UNIQA, Volksbank, Wien Energie, Wüstenrot i mnoge druge. Svake godine weXelerate multi-korporativni akcelerator podupire 100 najinovativnijih startupa s fokusom na industrijska područja energetike i infrastrukture, industrije 4.0, medija, osiguranja i bankarstva, kao i na cross-industrijske tehnologije poput Blockchain, IOT/Big Data, Mobility/AR/VR, Cyber Security, te AI & Bot.

Sudjelovanje u weXelerate za startupe je besplatno, a pruža brojne pogodnosti:

  • Networking s vodećim korporacijama
  • Pristup investitorskoj zajednici koja raspolaže investicijskim volumenom od 500 milijuna EUR
  • Mentorstvo od strane međunarodnih serijskih poduzetnika i menadžera
  • Besplatni radni prostor koji se proteže na nevjerojatnih 9000 m2
  • Radionice na teme relevantne za poduzetnike

Prijave za drugi batch program otvorene su do 13. studenoga 2017. godine putem linka: http://bit.ly/weXelerate_application.

Razvojna agencija Zagreb je Community Partner weXelerate programa.

Ostale novosti i projekti

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“. Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u...

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...