Prijavite se na SIT Impact Bootcamp u Portugalu i ostvarite preduvjete za rast vašeg inovativnog društveno odgovornog pothvata!

21. 06. 2017.

Imate li ili tek razvijate inovativno i održivo rješenje iz područja društveno odgovornog poduzetništva? Prijavite se na Social Innovation Tournament (SIT) Impact Bootcamp do 3. srpnja 2017.  i otvorite si vrata pristupu vrhunskim znanjima i najboljim investitorima iz područja društveno odgovornog poduzetništva. 

O čemu se zapravo radi?

Kako bi pomogli poduzetnicima koji razvijaju društveno odgovorna rješenja u mobilizaciji financijskih resursa i povećanju njihova utjecaja na promjenu svijeta, Institut Europske investicijske banke organizira godišnje SIT Impact Bootcamp.

SIT Impact Bootcamp je full-time sedmodnevni trening program koji obuhvaća stručna predavanja o inovacijama iz područja društvenog poduzetništva, taktikama pregovaranja, prikupljanja sredstava, učinkovite komunikacije te intenzivne pitching treninge uz finalno prezentiranje razrađenih projekata potencijalnim investitorima čime se stvaraju preduvjeti za buduće investicije.

Tko se sve može prijaviti?

Prijave za SIT Impact Bootcamp otvorene su za sve finaliste SIT-a održanih u razdoblju od 2012. do 2016. godine, ali i za  društveno odgovorne poduzetnike u zrelijoj fazi razvoja iz Hrvatske i Portugala.

Inače, SIT je natjecanje koje prepoznaje i podupire najbolje europske društveno odgovorne projekte i pothvate. Riječ je o natjecanju koje se svake godine održava u drugoj zemlji s ciljem prepoznavanja i nagrađivanja europskih poduzetnika koji svoje projekte razvijaju u smislu  ostvarenja društvenih i etičkih utjecaja te očuvanja prirode i okoliša. Evaluaciju prijavljenih projekata vrši stručni žiri sastavljen od etabliranih predstavnika akademske zajednice i poslovnog svijeta. Pobjednici natjecanja, između ostalih, osvajaju i vrijedne novčane nagrade.

Kako i do kada se prijaviti?

Prijave su otvorene do 3. srpnja 2017. Prijaviti se možete putem e-mail institute@eib.org.  Detaljne upute o prijavi dostupne su na poveznici https://institute.eib.org/wp-content/uploads/2017/06/SIT-Impact-Bootcamp-2017-Application-Guidelines-1.pdf. Više detalja  o prijavi potražite na https://institute.eib.org/2017/06/sit-impact-bootcamp-2017-apply-now/. Lista uspješno prijavljenih projekata bit te objavljenja 24. srpnja 2017. godine.

Iskoristite priliku, prijavite se i osigurajte mjesto na SIT Impact Bootcampu koji će se od 17. do 24. studenoga 2017. održati u Portugalu te steknite znanja i upoznajte investitore koji će vašem inovativnom društveno odgovornom projektu otvoriti nove mogućnosti!

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...