Konferencija projekta ENTRE-YOU: Poduzetničko razmišljanje za mlade u nepovoljnom položaju

27. 06. 2017.

Prijavite se na međunarodnu konferenciju projekta ENTRE-YOU: Poduzetničko razmišljanje za mlade u nepovoljnom položaju koja će se održati 29. lipnja 2017. u 9,30 sati u Muzeju suvremene umjetnosti, Zagreb. 

Cilj konferencije je predstaviti inovativni model razvoja osobnog managementa i uključivanja u tržište rada mladih u nepovoljnom položaju. Pridružite se i sudjelujte u raspravi te otkrijte koje ključne sposobnosti potiču stjecanje bitnih društvenih i profesionalnih kompetencija. 

Više informacija o projektu možete pronaći na http://entreyou.eu/

Program konferencija možete preuzeti ovdje.

Svoj dolazak potvrdite na e-mail helena.beus@zagreb.hr ili andrija.perovic@zagreb.hr najkasnije do 29. lipnja 2017.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz programa Erasmus+. Zemlje partneri projekta su Hrvatska, Austrija, Nizozemska, Bugarska, Mađarska, Rumunjska i Španjolska.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...