Konferencija projekta ENTRE-YOU: Poduzetničko razmišljanje za mlade u nepovoljnom položaju

27. 06. 2017.

Prijavite se na međunarodnu konferenciju projekta ENTRE-YOU: Poduzetničko razmišljanje za mlade u nepovoljnom položaju koja će se održati 29. lipnja 2017. u 9,30 sati u Muzeju suvremene umjetnosti, Zagreb. 

Cilj konferencije je predstaviti inovativni model razvoja osobnog managementa i uključivanja u tržište rada mladih u nepovoljnom položaju. Pridružite se i sudjelujte u raspravi te otkrijte koje ključne sposobnosti potiču stjecanje bitnih društvenih i profesionalnih kompetencija. 

Više informacija o projektu možete pronaći na http://entreyou.eu/

Program konferencija možete preuzeti ovdje.

Svoj dolazak potvrdite na e-mail helena.beus@zagreb.hr ili andrija.perovic@zagreb.hr najkasnije do 29. lipnja 2017.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz programa Erasmus+. Zemlje partneri projekta su Hrvatska, Austrija, Nizozemska, Bugarska, Mađarska, Rumunjska i Španjolska.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...