Poziv za Kick-off projekta Danube Energy

12. 12. 2018.

U našem Akceleratoru 18. prosinca od 10 do 11 sati održat će se predstavljanje projekta „Boost potential of Young Innovators to pioneer change in energy efficiency inside Danube Macro-region“ (Danube Energy+) sufinanciranog sredstvima Europske unije kroz program INTERREG Danube Transnational Programme.

Glavni cilj projekta je stvaranje poticajne okoline za mlade inovatore koji kreiraju promjene u području održive energije te pružanje podrške u razvoju visokotehnoloških tvrtki u dunavskoj regiji. Pored predstavljanja projekta i partnera u provedbi prezentirat će se trendovi i izazovi u energetskom sektoru.
U svrhu zajedničkog mapiranja prilika, potreba i izazova u razvoju programa koji podupiru poduzetničke ideje pozivamo sve zainteresirane dionike iz akademskog, gospodarskog i javnog sektora, te predstavnike istraživačkih centara i poduzetničkih potpornih institucija da nam se pridruže.

Također pozivamo i sve mlade inovatore koji žele sudjelovati u razvoju inovativnih rješenja u energetskom sektoru da se uključe u kreiranju preduvjeta za brži izlazak na međunarodno tržište.
Službeno predstavljanje projekta Danube Energy+ će se održati 18. prosinca od 10 do 11 sati u prostoru ZICER-a, Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, paviljon 12, 1 kat.
Svoj dolazak molimo potvrdite do 17. prosinca 2018. godine na e-mail: hubcroatia@innoenergy.com
Više informacija o projektu možete pronaći na poveznici.

Ovaj događaj organizira Optimizacija (Invento Capital Partners) u suradnji sa Zagrebačkim inovacijskim centrom.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...