Poziv za Kick-off projekta Danube Energy

12. 12. 2018.

U našem Akceleratoru 18. prosinca od 10 do 11 sati održat će se predstavljanje projekta „Boost potential of Young Innovators to pioneer change in energy efficiency inside Danube Macro-region“ (Danube Energy+) sufinanciranog sredstvima Europske unije kroz program INTERREG Danube Transnational Programme.

Glavni cilj projekta je stvaranje poticajne okoline za mlade inovatore koji kreiraju promjene u području održive energije te pružanje podrške u razvoju visokotehnoloških tvrtki u dunavskoj regiji. Pored predstavljanja projekta i partnera u provedbi prezentirat će se trendovi i izazovi u energetskom sektoru.
U svrhu zajedničkog mapiranja prilika, potreba i izazova u razvoju programa koji podupiru poduzetničke ideje pozivamo sve zainteresirane dionike iz akademskog, gospodarskog i javnog sektora, te predstavnike istraživačkih centara i poduzetničkih potpornih institucija da nam se pridruže.

Također pozivamo i sve mlade inovatore koji žele sudjelovati u razvoju inovativnih rješenja u energetskom sektoru da se uključe u kreiranju preduvjeta za brži izlazak na međunarodno tržište.
Službeno predstavljanje projekta Danube Energy+ će se održati 18. prosinca od 10 do 11 sati u prostoru ZICER-a, Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, paviljon 12, 1 kat.
Svoj dolazak molimo potvrdite do 17. prosinca 2018. godine na e-mail: hubcroatia@innoenergy.com
Više informacija o projektu možete pronaći na poveznici.

Ovaj događaj organizira Optimizacija (Invento Capital Partners) u suradnji sa Zagrebačkim inovacijskim centrom.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...