Poziv u ZICER na SACHE događaj

18. 05. 2022.

Zanima vas kako postići da muzeji, galerije, kazališta i festivali budu ne samo mjesta obrazovanja ili zabave, već i akceleratori, tj. kulturni motori koji mobiliziraju i njeguju energiju malih kreativnih i inovativnih poduzeća?

Pridružite nam se na događaju projekta SACHE kroz koji ćemo potaknuti dijalog između etabliranih profesionalaca i stručnjaka iz područja kulture, recentnih snaga domaćeg kreativnog/digitalnog poduzetništva i kulturnih institucija koji se bave kulturnom baštinom kako bi omogućili konstruktivnu razmjenu ideja, stvorili suradnju i nove mogućnosti zajedničkog umrežavanja.

Gdje i kada?

U ZICER-u 25. svibnja 2022. od 11 sati.

Kako i do kada se prijaviti?

Svoj dolazak potvrdite do utorka, 24. svibnja 2022. godine putem poveznice.

Prilikom prijave naznačite planirate li sudjelovati na jednom ili na oba organizirana događaja:

• na world-cafèu (tijekom kojeg ćemo prikupiti inpute za razradu Smjernica za uspostavu pametnih akceleratora kreativnog poduzetništva u kulturnoj baštini),

• na radionici (tijekom koje ćemo zajedno doći do ideja kako uspješnije i kvalitetnije uspostaviti i promicati suradnje s kulturnim ustanovama).

Broj mjesta je ograničen i dodjeljivati će se po redoslijedu prijave, zato požurite. Potvrdu o sudjelovanju dobit ćete putem maila.

Vidimo se!

ZICER je partner projekta SACHE.

Ostale novosti i projekti