Poziv na petu radionicu za izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba

05. 11. 2020.


Pozivamo članove Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ) Grada Zagreba i ostale zainteresirane na zadnju radionicu u procesu izrade nove Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba za razdoblje od 2021. godine (SRLJP) koja će se održati 9. studenog 2020. s početkom u 12 sati on-line putem Zoom platforme:

Tema radionice će biti Pregled analize stanja i prijedlog područja SRLJP.
Na radionici će biti ukratko predstavljeni nalazi analize tržišta rada na području grada Zagreba, SWOT analiza i temeljem tog prijedlog područja i mogućih mjera u nacrtu SRLJP. Svrha radionice je predstaviti okvir za izradu nove Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba te dobiti povratne informacije.

Molimo da sudjelovanje potvrdite do 6. studenog 2020. putem ove poveznice.

LPZ Grada Zagreba provodi izradu nacrta nove SRLJP u sklopu projekta ZgAktiv –znanjem i partnerstvom do posla. Stručnu podršku u pripremi nacrta nove SRLJP pružaju Institut za razvoj tržišta rada i ODRAZ-Održivi razvoj zajednice.
Cilj ove radionice je postaviti kvalitetne temelje za novu SRLJP koja će biti podloga za niz budućih projekata i aktivnosti te nam je stoga iznimno važno Vaše sudjelovanje kako bismomogli zajednički identificirati sve važne potrebe i izazove za budućnost kako bi nova SRLJP bila relevantan i kvalitetan dokument.

Program radionice

11.45 – 12.00 Prijava na Zoom platformu
12.00 – 12.15 Uvodne riječi dobrodošlice i predstavljanje dosadašnjih aktivnosti projekta ZgAktiv na izradi nacrta nove SRLJP
12.15 – 12.30 Predstavljanje analize tržišta grada na području grada Zagreba iglavnih naglasaka SWOT analiza
12.30 – 14.00 Definiranje potencijalnih mjera po područjima buduće Strategije razvoja ljudskih potencijala Grada Zagreba

Veselimo se virtualnom druženju i zajedničkom radu!

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

Sadržaj ove publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Zagrebačkog inovacijskog centra d.o.o.

Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i http://www.esf.hr.

Ostale novosti i projekti

Upoznajte startup Review Booster Pro!

Upoznajte Review Booster Pro, startap koji unutar ZICER-a razvija svoju platformu za povećanje interakcije s krajnjim korisnicima! „Uz pomoć NFC tehnologije, odnosno proizvoda u koje je implementiran NFC čip, komuniciramo sve ono što neka tvrtka želi komunicirati sa...