Posljednja prilika za ulazak u CE-Connector mrežu

30. 03. 2022.

Uključite se u CE-Connector do 31. ožujka 2022. i za razvoj svoga startupa osigurajte sredstva međunarodnih investitora

Početkom 2021. godine ZICER je zajedno s partnerima iz Europske unije pokrenuo međunarodnu CE-Connector platformu koja olakšava i ubrzava ulaganja u razvoj inovacija. Ona startupovima s inovativnim rješenjima i novim tehnologijama pruža podršku kroz povezivanje s poslovnim anđelima.

Ovo je posljednja šansa za pridruživanje ovoj jedinstvenoj mreži!

Što kažu brojke?

U CE-Connector se mrežu do sada prijavilo ukupno 190 startupova, od kojih je 50 naših hrvatskih. U CE-Connector se mreži sada nakazi 80 poslovnih anđela, od kojih 5 dolazi iz Hrvatske. Na razini projekta za sada je ostvareno 2.362.399 eura investicija, a mnogi su pregovori i ovih dana u tijeku.

Što uključivanje u CE-Connector mrežu znači za startupove, što za poslovne anđele, a što za javne organizacije?

Uključivanjem u CE-Connector mrežu startupovi dobivaju priliku sudjelovati u demo danima kako na domaćem terenu, tako i na međunarodnoj razini.

Poslovne anđele koji se uključe u CE-Connector mrežu povezujemo sa startupovima spremnim za investiciju na nacionalnim radionicama i međunarodnim demo danima.

Za one koji tek žele postati poslovni anđeli organiziramo radionice “Kako postati poslovni anđeo” i poslovne sastanke o ulaganju u startupove.

Pozivamo i javne organizacije koje se žele pridružiti ovome Projektu da nam se jave. Nakon završetka Projekta stvaranjem ACIF-a (Angel Co-Investment Fund) naša mreža će biti spremna za širenje i rast.

Projekt CE-Connector provodi se u 6 zemalja: Hrvatskoj, Češkoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Sloveniji i traje do 30. lipnja 2022. godine. Cilj mu je promjena ekosustava povećanjem broja poslovnih anđela i njihovih investicijskih kompetencija, izgradnjom održivih veza među njima, povezivanjem s javnim pružateljima financijskih usluga i industrijom u svakoj od zemalja partnera na projektu. Jednako tako projekt radi na osnaženju međugranične suradnje poduzetničkih ekosustava.

Hrvatski partneri zaduženi za provedbu projekta su ZICER – Zagrebački inovacijski centar i Invento Capital Partners (Optimizacija d.o.o.) te pridruženi partner HAMAG-BICRO.

Više informacija o trenutno otvorenom pozivu za startupove i poslovne anđele nalazi se na https://www.zicer.hr/project/ce-connector/. Za sva dodatna pitanja obratiti se možete mailom na ce-connector@zicer.hr.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...