Posljednja prilika za ulazak u CE-Connector mrežu

30. 03. 2022.

Uključite se u CE-Connector do 31. ožujka 2022. i za razvoj svoga startupa osigurajte sredstva međunarodnih investitora

Početkom 2021. godine ZICER je zajedno s partnerima iz Europske unije pokrenuo međunarodnu CE-Connector platformu koja olakšava i ubrzava ulaganja u razvoj inovacija. Ona startupovima s inovativnim rješenjima i novim tehnologijama pruža podršku kroz povezivanje s poslovnim anđelima.

Ovo je posljednja šansa za pridruživanje ovoj jedinstvenoj mreži!

Što kažu brojke?

U CE-Connector se mrežu do sada prijavilo ukupno 190 startupova, od kojih je 50 naših hrvatskih. U CE-Connector se mreži sada nakazi 80 poslovnih anđela, od kojih 5 dolazi iz Hrvatske. Na razini projekta za sada je ostvareno 2.362.399 eura investicija, a mnogi su pregovori i ovih dana u tijeku.

Što uključivanje u CE-Connector mrežu znači za startupove, što za poslovne anđele, a što za javne organizacije?

Uključivanjem u CE-Connector mrežu startupovi dobivaju priliku sudjelovati u demo danima kako na domaćem terenu, tako i na međunarodnoj razini.

Poslovne anđele koji se uključe u CE-Connector mrežu povezujemo sa startupovima spremnim za investiciju na nacionalnim radionicama i međunarodnim demo danima.

Za one koji tek žele postati poslovni anđeli organiziramo radionice “Kako postati poslovni anđeo” i poslovne sastanke o ulaganju u startupove.

Pozivamo i javne organizacije koje se žele pridružiti ovome Projektu da nam se jave. Nakon završetka Projekta stvaranjem ACIF-a (Angel Co-Investment Fund) naša mreža će biti spremna za širenje i rast.

Projekt CE-Connector provodi se u 6 zemalja: Hrvatskoj, Češkoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Sloveniji i traje do 30. lipnja 2022. godine. Cilj mu je promjena ekosustava povećanjem broja poslovnih anđela i njihovih investicijskih kompetencija, izgradnjom održivih veza među njima, povezivanjem s javnim pružateljima financijskih usluga i industrijom u svakoj od zemalja partnera na projektu. Jednako tako projekt radi na osnaženju međugranične suradnje poduzetničkih ekosustava.

Hrvatski partneri zaduženi za provedbu projekta su ZICER – Zagrebački inovacijski centar i Invento Capital Partners (Optimizacija d.o.o.) te pridruženi partner HAMAG-BICRO.

Više informacija o trenutno otvorenom pozivu za startupove i poslovne anđele nalazi se na https://www.zicer.hr/project/ce-connector/. Za sva dodatna pitanja obratiti se možete mailom na ce-connector@zicer.hr.

Ostale novosti i projekti

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...