Predakceleracijski „no equity“ program Startup Factory Zagreb 2017. postaje još bolji i veći – odabrali smo  timove za 2017. godinu!

Nakon čitavog dana intenzivnih i zanimljivih prezentacija predselektiranih timova na SFZGBootcampu, odabrali smo 16 najboljih i najkvalitetnijih timova koji će biti dio novog ciklusa programa Startup Factory Zagreb 2017.  te će ući u naše prostore u Tehnološkom parku Zagreb na Zagrebačkom Velesajmu.

Kroz cjelodnevni događaj timovi su prezentirali svoja inovativna #SmartCity rješenja i pokušali uvjeriti evaluacijski odbor kako upravo njihov projekt predvodi u jednom od 4 tematska područja – Smart Energy, Smart Living – Silver Economy, Smart Mobility i Smart Tourism . Pomoć su dobili od SFZGB2017 mentora i partnera koji su im na Speed Datingu davali savjete kako da razrade svoje projekte, uoče možebitne nedostatke i poboljšaju svoj „pitch“.

Jan Bičanić, jedan od mentora programa ukazao je na važnost uloge mentora :

„Startup Factory Zagreb program je izvrstan jer ekipama uz potrebne novčane resurse pruža i mentorstvo, kao i edukacije i sve što im je potrebno da bi uistinu izgradili svoj proizvod, odnosno da bi od ideje došli do pravog proizvoda, korisnika i tržišta. U isto vrijeme, onima koji su već razvili nešto daje dodatan vjetar u leđa. Mentori su tu da im na temelju svojih iskustava na tom putu olakšaju razvoj proizvoda. Ne vidim bolji način od ovog koji je moguće pružiti nekome s kvalitetnom idejom!“.

Ponosno čestitamo timovima koji već idućeg tjedna dobivaju punu podršku u razvoju i usavršavanju svojih rješenja kroz edukaciju i mentoriranje od renomiranih stručnjaka te počinju s natjecanjem za financijske poticaje kao i mnoge druge zanimljivosti koje ćemo otkrivati tijekom trajanja programa.

SFZGB2017 TIMOVI SU:

AdvEne

SEAA – Smart Energy Aquaponics Applications

Flow

WePark – Rješenje za pametno i efikasno parkiranje

HUBBIG

Smart Parking System Zagreb

MyRent

MEDINEL – medical instrumentation for elderly

Modulos

Technically advanced biomedicine (TAB)

PickUp Solutions

Trakbar_PametniBar d.o.o.

The Basetrip

bok bot

vr pole j.d.o.o.

DiVan