Paulo Andrez predavao SFZGB2017 timovima

10. 12. 2017.

Poznati europskih angel investitor i predsjednik emeritus EBAN-a posjetio nas je u Tehnološkom parku Zagreb i održao izvrsno predavanje o financiranju startupova. 

Paulo Andrez je poznat kao predsjednik emeritus EBAN-a (European Business Angels Network), investitor mnoštva startupova od kojih je jedan u već prvoj godini dostigao 25 milijuna eura prihoda (nagrada “Best European Angel Investment” 2012.). Upravo njegovo predavanje pod nazivom “Become a Zero Risk Startup to Raise Money Easier” naši su SFZGB2017 timovi i ostali posjetitelji imali priliku slušati ove subote u Tehnološkom parku Zagreb.

Jedan od savjeta koje se moglo čuti od Paula Andreza je „Kod pristupa investitorima razmišljajte kao investitori, a ne kao poduzetnici.“

Kao što je poznato startupovi se u svojim počecima suočavaju s mnoštvom problema, a jedan od najvećih je i prikupljanje novca za opstanak i razvoj. Portugalski investitor, stručnjak za inovativnost te poduzetništvo  održao je predavanje koje će biti od velike koristi startupovima i njihovom smanjivanju rizika kod susreta s investitorima.

Izuzetno nam je drago što će nam se Paolo Andrez pridružiti i za tjedan dana na našem Demo Day-u tj. finalu programa Startup Factory Zagreb na kojem će biti jedan od našeg šesteročlanog žirija.  

Ostale novosti i projekti