Partnerstvo Startup Factoryja i Ine donosi nove mogućnosti za akceleriranje tvoje high-tech ideje!

28. 08. 2019.

Grad Zagreb posredstvom ZICER-a pokreće novi ciklus Startup Factory  predakceleracijskog programa. Novost četvrtog ciklusa je suradnja s Inom, jednom od vodećih hrvatskih kompanija sa značajnim aktivnostima u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi, distribuciji i maloprodaji. Doznaj koje mogućnosti tvome startupu otvara ova suradnja!

INA, d.d. je pokrenula sveobuhvatan startup program, ANI, kojim u suradnji s partnerima privlači i akcelerira inovativne ideje, timove i startupove u skladu s najboljim praksama vodećih kompanija kao i vlastitom razvojnom vizijom. Partnerstvo s Inom startupovima donosi: suradnju s najvećom hrvatskom naftnom kompanijom, testiranje ideja te stručnu i financijsku podršku.  

ŠTO STARTUPOVIMA NUDI PARTNERSTVO S INOM?

  • SURADNJU S NAJVEĆOM HRVATSKOM NAFTNOM KOMPANIJOM

INA, d.d. je jedna od najvećih hrvatskih kompanija s aktivnostima u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi, distribuciji i maloprodaji. Snaga Ine leži u integriranosti aktivnosti u cjelokupnom lancu od istraživačkih aktivnosti u području nafte i plina do isporuke konačnog proizvoda kupcima putem maloprodajne mreže koja u Hrvatskoj i susjednim zemljama broji više od 500 maloprodajnih lokacija koje posjeti oko 200.000 kupaca dnevno. Inine aktivnosti prelaze granice Hrvatske i odvijaju se na kopnu i na moru te njihova kompleksnost daju priliku različitim strukama i idejama.  

  • FINANCIJSKU PODRŠKU

INA, d.d. je spremna financijski podržati ideje koje na odgovarajući način mogu potaknuti rješavanje njezinih poslovnih izazova ili ponuditi tržišno prihvatljiva i održiva rješenja.

  • TESTIRANJE IDEJA

Otvorenost prema novim rješenjima i korištenje poslovne mreže i drugih poslovnih resursa za testiranje i implementaciju ideja te poboljšanja sustava je jedinstvena prednost. Raznorodnost aktivnosti daje širinu i priliku za usvajanje različitih koncepata koji mogu na taj način lakše pronaći put do krajnjeg korisnika. 

  • STRUČNU PODRŠKU

Pomoć u razvoju inovativnih ideja, proizvoda i usluga te poslovnih kompetencija timova od strane Ininih stručnjaka. Kroz startup program i javne pozive INA, d.d. želi pristupiti velikom broju ljudi koji svojim inovativnim rješenjima različitih problema pokušavaju svoju ideju napraviti poslovno održivom. Fokus je na maloprodaji, mobilnosti i energiji, ali i drugim izazovima koji mogu biti relevantni za Inu ili mogu funkcionirati kako samostalni poslovni model.

Posjetite www.ina.hr i tu staviti i link na Inin web, dio o ANI-ju i doznajte više informacija o aktivnostima i područjima djelovanja Ine!

Da podsjetimo, ZICER-ov predakceleracijski program Startup Factory osigurava intenzivnu edukaciju, vrhunske mentore, ZICER-ovu infrastrukturu, promocijsku podršku i umrežavanje, a za najbolje timove i bespovratna novčana sredstva ukupne vrijednosti 1.000.000,00 kuna. Startup Factory startupovima ne ulazi u vlasničku strukturu.

Prijaviti se mogu timovi ili startupovi registrirani u posljednjih 12 mjeseci koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju 3 do 5 punoljetnih članova komplementarnih znanja.

Sva inovativna i disruptivna rješenja su prihvatljiva, a glavna preporučena područja su: zdravlje i kvaliteta života, energija i održivi okoliš, promet i mobilnost, sigurnost, hrana i bio-ekonomija, edukacija, robotika, fintech, turizam i data/AI. 

Pobjednicima će se dodijeliti financijska sredstva iz fonda vrijednog 1 milijun kuna.

Prijave za četvrti ciklus Startup Factoryja otvorene su do 15. rujna 2019. godine, a sve detalje doznajte na startupfactory.zicer.hr.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...