Ove jeseni velika svjetska imena dolaze u Labin na ICT konferenciju Digital Lab.in

25. 07. 2019.

Digital Lab.in je dvodnevna ICT konferencija koja krajem rujna u Labin dovodi top stručnjake iz web, mobile i software dizajna i developmenta. 

Drugo izdanje međunarodne konferencije Digital Lab.in održat će se 27. i 28. rujan ove godine u Labinu. Poznati frontend arhitekti, kod čarobnjaci, dizajn znalci i kod mentori iz cijelog svijeta doći će kako bi održali radionice i govore o zadnjim tehnologijama i praksama iz IT industrije.

Program konferencije održavat će se kroz dva dana. Prvi je dan rezerviran za stjecanje novih znanja kroz radionice koje će održati domaći i međunarodni stručnjaci. Tako vas 27. rujna očekuje 5 radionica iz fronteda, dizajna i backenda iz svjetski poznatih kompanija Wild.as, booking.com, Google, Immersive Garden, Prototyp, Bornfight i Infobip i mnogih drugih.

Glavni dio programa odvijat će se 28. rujna. Tada će sudionici imati priliku poslušati neka od vodećih svjetskih ICT imena te doznati više o najnovijim trendovima iz developmenta i web dizajna. Na Digital Lab.in 2019. dolazi 11 govornika. Neki od njih su Kene Udeze iz Amsterdama –  dizajner digitalnih proizvoda koji radi za najveću svjetsku on-line booking platformu Booking.com, Daisy Potfer iz kreativne digitalne produkcijske tvrtke Immersive Garden iz Pariza i Harry Roberts iz tvrtke Css Wizardry, Gerard Sans iz AWS-a. Lista svih govornika dostupna je na https://digitalab.in/.

Dođite na Digital Lab.in jer očekuju vas profesionalne radionice, networking i nezaboravan party!

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...