Ove jeseni velika svjetska imena dolaze u Labin na ICT konferenciju Digital Lab.in

25. 07. 2019.

Digital Lab.in je dvodnevna ICT konferencija koja krajem rujna u Labin dovodi top stručnjake iz web, mobile i software dizajna i developmenta. 

Drugo izdanje međunarodne konferencije Digital Lab.in održat će se 27. i 28. rujan ove godine u Labinu. Poznati frontend arhitekti, kod čarobnjaci, dizajn znalci i kod mentori iz cijelog svijeta doći će kako bi održali radionice i govore o zadnjim tehnologijama i praksama iz IT industrije.

Program konferencije održavat će se kroz dva dana. Prvi je dan rezerviran za stjecanje novih znanja kroz radionice koje će održati domaći i međunarodni stručnjaci. Tako vas 27. rujna očekuje 5 radionica iz fronteda, dizajna i backenda iz svjetski poznatih kompanija Wild.as, booking.com, Google, Immersive Garden, Prototyp, Bornfight i Infobip i mnogih drugih.

Glavni dio programa odvijat će se 28. rujna. Tada će sudionici imati priliku poslušati neka od vodećih svjetskih ICT imena te doznati više o najnovijim trendovima iz developmenta i web dizajna. Na Digital Lab.in 2019. dolazi 11 govornika. Neki od njih su Kene Udeze iz Amsterdama –  dizajner digitalnih proizvoda koji radi za najveću svjetsku on-line booking platformu Booking.com, Daisy Potfer iz kreativne digitalne produkcijske tvrtke Immersive Garden iz Pariza i Harry Roberts iz tvrtke Css Wizardry, Gerard Sans iz AWS-a. Lista svih govornika dostupna je na https://digitalab.in/.

Dođite na Digital Lab.in jer očekuju vas profesionalne radionice, networking i nezaboravan party!

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...