Ove jeseni velika svjetska imena dolaze u Labin na ICT konferenciju Digital Lab.in

25. 07. 2019.

Digital Lab.in je dvodnevna ICT konferencija koja krajem rujna u Labin dovodi top stručnjake iz web, mobile i software dizajna i developmenta. 

Drugo izdanje međunarodne konferencije Digital Lab.in održat će se 27. i 28. rujan ove godine u Labinu. Poznati frontend arhitekti, kod čarobnjaci, dizajn znalci i kod mentori iz cijelog svijeta doći će kako bi održali radionice i govore o zadnjim tehnologijama i praksama iz IT industrije.

Program konferencije održavat će se kroz dva dana. Prvi je dan rezerviran za stjecanje novih znanja kroz radionice koje će održati domaći i međunarodni stručnjaci. Tako vas 27. rujna očekuje 5 radionica iz fronteda, dizajna i backenda iz svjetski poznatih kompanija Wild.as, booking.com, Google, Immersive Garden, Prototyp, Bornfight i Infobip i mnogih drugih.

Glavni dio programa odvijat će se 28. rujna. Tada će sudionici imati priliku poslušati neka od vodećih svjetskih ICT imena te doznati više o najnovijim trendovima iz developmenta i web dizajna. Na Digital Lab.in 2019. dolazi 11 govornika. Neki od njih su Kene Udeze iz Amsterdama –  dizajner digitalnih proizvoda koji radi za najveću svjetsku on-line booking platformu Booking.com, Daisy Potfer iz kreativne digitalne produkcijske tvrtke Immersive Garden iz Pariza i Harry Roberts iz tvrtke Css Wizardry, Gerard Sans iz AWS-a. Lista svih govornika dostupna je na https://digitalab.in/.

Dođite na Digital Lab.in jer očekuju vas profesionalne radionice, networking i nezaboravan party!

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...