Otvoren je novi krug prijava na CE-Connector platformu

23. 03. 2021.

Početkom godine zajedno s partnerima iz Europske unije pokrenuli smo međunarodnu CE-Connector platformu koja olakšava i ubrzava ulaganja u razvoj inovacija. Ona startupovima s inovativnim rješenjima i novim tehnologijama pruža podršku kroz povezivanje s poslovnim anđelima. Nakon uspješnog prvog kruga prijava, sada krećemo s novim ciklusom.

Kako je tekao prvi krug prijava?

Prvi krug poziv za startupove i poslovne anđele zaključen je s krajem veljače. Pozivu se odazvalo 26 startupova iz Hrvatske zainteresirani za daljnje povezivanje s poslovnim anđelima.

Dana 18. ožujka održan je CE-Connector Demo Day na kojem je sedam selektiranih startupova spremnih za ulaganje dobilo priliku za predstavljanje pred članovima CE-Connector Advisory grupe. Grupa je sastavljena od investitora, iskusnih stručnjake iz područja novih tehnologija te uspješnih poduzetnika iz područja razvoja inovacija. Član CE-Connector Advisory grupe je i Frane Šesnić, direktor ZICER-a.

Predstavljene selektirane startupove sada očekuje povezivanje s međunarodnom mrežom CE-Connector te daljnji pregovori oko realizacije investicija za rast na globalnom tržištu.

Novi krug prijava traje do konca kolovoza!

Kako bi se na Platformu prijavilo što više startupova spremnih za investicije, ali i poslovnih anđela koji su voljni uložiti u inovativne projekte, otvoren je novi krug prijava na CE-Connector platformu. Prijave će kontinuirano biti otvorene do 31. kolovoza 2021. godine putem linka.

Kroz prijavu u CE-Connector mrežu startupovi dobivaju i institucionalnu pomoć koja im pomaže iskoristili raspoloživa javno dostupna sredstva financiranja (kao što su bespovratne potpore), infrastrukturnu, mentorsku te dodatnu stručnu podršku. 

Veselimo se i tvojoj prijavi!

Projekt CE-Connector provodi se u 6 zemalja: Hrvatskoj, Češkoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Sloveniji i traje do ožujka 2022. godine. Cilj mu je promjena ekosustava povećanjem broja poslovnih anđela i njihovih investicijskih kompetencija, izgradnjom održivih veza među njima, povezivanjem s javnih pružateljima financijskih usluga i industrijom u svakoj od zemalja partnera na projektu. Jednako tako projekt radi na osnaženju međugranične suradnje poduzetničkih ekosustava.

Hrvatski partneri zaduženi za provedbu projekta su ZICER – Zagrebački inovacijski centar i Invento Capital Partners te pridruženi partner HAMAG-BICRO.

Za više informacija o trenutno otvorenom pozivu za startupove i poslovne anđele kliknite na LINK  ili nam se obratite mailom na ce-connector@zicer.hr.

Ostale novosti i projekti

Saznaj više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije

Želiš saznati više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije? Tada je Vienna Startup Package, koji ti nudi Vienna Business Agency, upravo ono što trebaš! Istraži svoje poslovne mogućnosti unutar ekskluzivnog jednomjesečnog programa za međunarodne startupove....

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...