Otvoren je novi krug prijava na CE-Connector platformu

23. 03. 2021.

Početkom godine zajedno s partnerima iz Europske unije pokrenuli smo međunarodnu CE-Connector platformu koja olakšava i ubrzava ulaganja u razvoj inovacija. Ona startupovima s inovativnim rješenjima i novim tehnologijama pruža podršku kroz povezivanje s poslovnim anđelima. Nakon uspješnog prvog kruga prijava, sada krećemo s novim ciklusom.

Kako je tekao prvi krug prijava?

Prvi krug poziv za startupove i poslovne anđele zaključen je s krajem veljače. Pozivu se odazvalo 26 startupova iz Hrvatske zainteresirani za daljnje povezivanje s poslovnim anđelima.

Dana 18. ožujka održan je CE-Connector Demo Day na kojem je sedam selektiranih startupova spremnih za ulaganje dobilo priliku za predstavljanje pred članovima CE-Connector Advisory grupe. Grupa je sastavljena od investitora, iskusnih stručnjake iz područja novih tehnologija te uspješnih poduzetnika iz područja razvoja inovacija. Član CE-Connector Advisory grupe je i Frane Šesnić, direktor ZICER-a.

Predstavljene selektirane startupove sada očekuje povezivanje s međunarodnom mrežom CE-Connector te daljnji pregovori oko realizacije investicija za rast na globalnom tržištu.

Novi krug prijava traje do konca kolovoza!

Kako bi se na Platformu prijavilo što više startupova spremnih za investicije, ali i poslovnih anđela koji su voljni uložiti u inovativne projekte, otvoren je novi krug prijava na CE-Connector platformu. Prijave će kontinuirano biti otvorene do 31. kolovoza 2021. godine putem linka.

Kroz prijavu u CE-Connector mrežu startupovi dobivaju i institucionalnu pomoć koja im pomaže iskoristili raspoloživa javno dostupna sredstva financiranja (kao što su bespovratne potpore), infrastrukturnu, mentorsku te dodatnu stručnu podršku. 

Veselimo se i tvojoj prijavi!

Projekt CE-Connector provodi se u 6 zemalja: Hrvatskoj, Češkoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Sloveniji i traje do ožujka 2022. godine. Cilj mu je promjena ekosustava povećanjem broja poslovnih anđela i njihovih investicijskih kompetencija, izgradnjom održivih veza među njima, povezivanjem s javnih pružateljima financijskih usluga i industrijom u svakoj od zemalja partnera na projektu. Jednako tako projekt radi na osnaženju međugranične suradnje poduzetničkih ekosustava.

Hrvatski partneri zaduženi za provedbu projekta su ZICER – Zagrebački inovacijski centar i Invento Capital Partners te pridruženi partner HAMAG-BICRO.

Za više informacija o trenutno otvorenom pozivu za startupove i poslovne anđele kliknite na LINK  ili nam se obratite mailom na ce-connector@zicer.hr.

Ostale novosti i projekti

Prijavite se na nove programe akceleracije

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) osmislila je u okviru PROGRAMA AKCELERACIJE cjelovit sustav podrške za sva novoosnovana inovativna poduzeća, inovativne razvojne timove i pojedince u svim regijama Hrvatske. Program obuhvaća...