Održana završna konferencija projekta „Most prema boljem“

27. 10. 2017.

Dana 27. listopada 2017. godine u Europskom domu u Zagrebu održana je završna konferencija projekta „Most prema boljem“ na temu Edukacije mladih o društvenom poduzetništvu. 

Cilj projekta „Most prema boljem“ je podizanje kvalitete života mladih kroz povećanje osobnih i poduzetničkih vještina potrebnih pri zapošljavanju i razvijanju poslovnih ili poduzetničkih ideja.

U sklopu završne konferencije održana je panel diskusija na kojoj su sudjelovali provoditelji i polaznici edukacija te ostali relevantni dionici. Kroz panel diskusiju razmjenjivala su se iskustva, isticali primjeri dobrih praksi te su se razrađivale smjernica za njegovu nadopunu. Panelisti konferencije bili su g. Filip Brničević (Udruga OAZA), g. Teo Petričević (ACT Grupa) i gđa. Sandra Matijević (Razvojna agencija Zagreb). 

Više informacija o projektu „Most prema boljem“ potražite na web stranici udruge O.A.ZA.

Ostale novosti i projekti

Najavljen HACKL – Hackathon za otvoreni Zagreb

U vrtlogu tehnoloških inovacija i globalnih trendova, Zagreb ne samo da stoji uz bok svjetskim metropolama, nego predlaže rješenja koja će grad pretvoriti u tehnološki hub. Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u ZICER-u predstavljen je projekt koji obećava...