Održana završna konferencija projekta „Most prema boljem“

27. 10. 2017.

Dana 27. listopada 2017. godine u Europskom domu u Zagrebu održana je završna konferencija projekta „Most prema boljem“ na temu Edukacije mladih o društvenom poduzetništvu. 

Cilj projekta „Most prema boljem“ je podizanje kvalitete života mladih kroz povećanje osobnih i poduzetničkih vještina potrebnih pri zapošljavanju i razvijanju poslovnih ili poduzetničkih ideja.

U sklopu završne konferencije održana je panel diskusija na kojoj su sudjelovali provoditelji i polaznici edukacija te ostali relevantni dionici. Kroz panel diskusiju razmjenjivala su se iskustva, isticali primjeri dobrih praksi te su se razrađivale smjernica za njegovu nadopunu. Panelisti konferencije bili su g. Filip Brničević (Udruga OAZA), g. Teo Petričević (ACT Grupa) i gđa. Sandra Matijević (Razvojna agencija Zagreb). 

Više informacija o projektu „Most prema boljem“ potražite na web stranici udruge O.A.ZA.

Ostale novosti i projekti

Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...