Održana završna konferencija projekta „Most prema boljem“

27. 10. 2017.

Dana 27. listopada 2017. godine u Europskom domu u Zagrebu održana je završna konferencija projekta „Most prema boljem“ na temu Edukacije mladih o društvenom poduzetništvu. 

Cilj projekta „Most prema boljem“ je podizanje kvalitete života mladih kroz povećanje osobnih i poduzetničkih vještina potrebnih pri zapošljavanju i razvijanju poslovnih ili poduzetničkih ideja.

U sklopu završne konferencije održana je panel diskusija na kojoj su sudjelovali provoditelji i polaznici edukacija te ostali relevantni dionici. Kroz panel diskusiju razmjenjivala su se iskustva, isticali primjeri dobrih praksi te su se razrađivale smjernica za njegovu nadopunu. Panelisti konferencije bili su g. Filip Brničević (Udruga OAZA), g. Teo Petričević (ACT Grupa) i gđa. Sandra Matijević (Razvojna agencija Zagreb). 

Više informacija o projektu „Most prema boljem“ potražite na web stranici udruge O.A.ZA.

Ostale novosti i projekti

Potpore inovatorima Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb objavio je Javni natječaj za dodjelu potpora inovatorima koji razvijaju i promoviraju inovacije za poduzetničko korištenje. Natječaj za 2022. godinu otvoren je zaključno do 7. studenoga 2022. godine. Kome je potpora namijenjena?...

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...