Naš Tehnološki park je mjesto održavanja Startup Europe Week događaja

06. 03. 2018.

Dana 7. ožujka od 17 sati Tehnološki park Zagreb postaje mjestom održavanja Startup Europe Weeka, događaja koji će se odvijati istovremeno u pedesetak zemalja, odnosno preko tristotinjak gradova diljem Europe. 

Startup Europe Week (SEW) je pokret čiji je cilj pomoći poduzetnicima diljem svijeta u njihovu rastu i to kroz niz lokalno fokusiranih događaja koji pokazuju poduzetnicima kakva im je podrška dostupna na lokalnoj i regionalnoj razini. Inicijativa za organizaciju ovakvog događaja stigla je iz Europske komisije, odnosno proizašla je iz njihove inicijative za razvoj startup ekosustava Startup Europe.

Zagrebački događaj će se održati 7. ožujka 2018. u dvorani Akcelerator u Tehnološkom parku Zagreb na lokaciji Velesajam.

Program Startup Europe Week 2018 Zagreb uključivat će par predavanja te panel raspravu na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i organizacija koje podupiru startupe i startup ekosustav. Ovaj događaj jedinstvena je prilika za upoznavanje i interakciju sa svim relevantnim institucijama koje su potpora startupima u Zagrebu, ali i prilika za upoznavanje s mogućnostima koje lokalni startup ekosustav pruža osnivačima startupa. 

Ulaz je besplatan, a pravo na ulaz stječe se preuzimanjem besplatnih ulaznica nakon registracije na https://www.f6s.com/sew18zagreb.

Agenda:

17:15 – Službeno počinje event – Startup Europe Week Intro

17:35 – Augustin Jarak – predavanje – Startup Ecosystem 101 

18:00 –  Marta Patricia Aparicio – predavanje – Articulating entrepreneurial ecosystems

18:30 – Panel: Startup Ecosystem; Moderator: Augustin Jarak; Panelisti: Frane Šesnić ,Dražen Nikolić i Marta Patricia Aparicio

19:30 – Najave novih projekata vezanih za startup ecosystem

Vidimo se na SEW2018 Zagreb!

Ostale novosti i projekti

Upoznajte startup Review Booster Pro!

Upoznajte Review Booster Pro, startap koji unutar ZICER-a razvija svoju platformu za povećanje interakcije s krajnjim korisnicima! „Uz pomoć NFC tehnologije, odnosno proizvoda u koje je implementiran NFC čip, komuniciramo sve ono što neka tvrtka želi komunicirati sa...