Na tržištu ćete najbolje doznati vrijedi li to što radite!

06. 12. 2021.

„Na tržištu ćete najbolje doznati vrijedi li to što radite. Zato je potrebno dobro istražiti tržište. A istražiti ga možete konstantnim pitchanjem pred potencijalnim klijentima i korisnicima. Oni će vam reći što im doista treba, a temeljem toga ćete doznati u kojem smjeru trebate pivotirati.“ – kaže nam Ivan Marković, suosnivač i direktor startupa Unitfly.

Unitfly se bavi implementacijom poslovnih rješenja upravljanja informacijama i poslovnim procesima, poglavito koristeći platformu M-Files. Istovremeno razvijaju i proizvode za što bolje iskorištavanje potencijala tih tehnologija. „Mi inženjeri imamo tendenciju svaku značajku proizvoda razvijati do savršenstva. Ono što sigurno znamo raditi je razvijati softver. To što razvijamo pomaže nama interno. Zato smo od početka znali da imamo dobar proizvod i da on može i drugima biti koristan. No bez obzira na to nismo ga mogli prodati jer nismo znali kako ga prezentirati. Zato smo se morali vratiti nekoliko koraka unazad, razgovarati s korisnicima i doći do rješenja koje će oni željeti kupiti.“ – dodaje Ivan.

Ivan uvijek nesebično daje podršku mlađim kolegama. Tako je bilo i prije točno mjesec dana kada je o razvoju proizvoda govorio našim Startup Factory finalistima.

Ivane, hvala!

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...