Na tržištu ćete najbolje doznati vrijedi li to što radite!

06. 12. 2021.

„Na tržištu ćete najbolje doznati vrijedi li to što radite. Zato je potrebno dobro istražiti tržište. A istražiti ga možete konstantnim pitchanjem pred potencijalnim klijentima i korisnicima. Oni će vam reći što im doista treba, a temeljem toga ćete doznati u kojem smjeru trebate pivotirati.“ – kaže nam Ivan Marković, suosnivač i direktor startupa Unitfly.

Unitfly se bavi implementacijom poslovnih rješenja upravljanja informacijama i poslovnim procesima, poglavito koristeći platformu M-Files. Istovremeno razvijaju i proizvode za što bolje iskorištavanje potencijala tih tehnologija. „Mi inženjeri imamo tendenciju svaku značajku proizvoda razvijati do savršenstva. Ono što sigurno znamo raditi je razvijati softver. To što razvijamo pomaže nama interno. Zato smo od početka znali da imamo dobar proizvod i da on može i drugima biti koristan. No bez obzira na to nismo ga mogli prodati jer nismo znali kako ga prezentirati. Zato smo se morali vratiti nekoliko koraka unazad, razgovarati s korisnicima i doći do rješenja koje će oni željeti kupiti.“ – dodaje Ivan.

Ivan uvijek nesebično daje podršku mlađim kolegama. Tako je bilo i prije točno mjesec dana kada je o razvoju proizvoda govorio našim Startup Factory finalistima.

Ivane, hvala!

Ostale novosti i projekti