Kroz Innovation Academy u TPZ-u srednjoškolci usvajali poduzetničke vještine

01. 09. 2017.

U Tehnološkom parku Zagreb na Velesajmu od 28. do 31. kolovoza 2017. godine održane su edukacije i radionice o poduzetništvu pod imenom Innovation Academy posebno osmišljena i koncipirana za populaciju srednjoškolaca.

Ljetni praznici se bliže kraju. Neposredno prije početka nove školske godine grupa kreativnih i ambicioznih srednjoškolaca odlučila je pametno iskoristiti vrijeme i naučiti nešto novo o poduzetništvu. Kako bi stekli što kvalitetnija znanja imali su priliku učiti od renomiranih stručnjaka – doktora znanosti, poduzetnika i certificiranih trenera. Predavanja i radionice su se održavale u novom prostoru Tehnološkog parka Zagreb na Zagrebačkom velesajmu. Kroz četverodnevnu edukaciju obrađene su mnoge teme iz područja poduzetništva. Svaka od obrađenih tema bila je dodatno popraćena radionicama kroz koje su se teoretska znanja primijenila na praktičnim primjerima. Pred kraj posljednjega dana  Innovation Academya kreirani timovi prezentirali su svoje poslovne ideje i oduševili žiri ne samo razradom ideja već i komunikacijsko-prezentacijskim vještinama. Ovim putem čestitamo svim polaznicima na uloženome trudu, predanome radu i izvrsnim rezultatima.

Innovation Academy program usmjeren usvajanju poduzetničkih vještina mladih održan je uz partnerstvo Razvojne agencije Zagreb – TPZ, a u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije HUKI.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...