Kako upravljati dokumentima na temelju metapodataka?

14. 11. 2023.

Startup Unitfly u ZICER-u 28. studenoga 2023. od 9:30 sati organizira događaj pod nazivom M-Files & ML/AI – Nova razina upravljanja dokumentima kroz koji ćete dobiti odgovor i na ovo pitanje.

​M-Files je inovativna platforma za upravljanje dokumentima na temelju metapodataka, koja pomaže srednje velikim i enterprise kompanijama značajno unaprijediti upravljanje procesima i poslovnim informacijama. M-Files to čini kroz automatizaciju procesa, osiguravanje kontrole pristupa i vrhunsko korisničko iskustvo. Ukoliko sve navedeno povežete s ML/AI servisima dobijete moćnu kombinaciju koja zaposlenicima značajno unaprijeđuje svakodnevni rad, dok tvrtkama osigurava uštedu vremena i postizanje operativne izvrsnosti.

​Cilj ovog događanja je okupiti na jednom mjestu sve uključene i zainteresirane za temu upravljanja dokumentima i automatizaciju povezanih procesa. Kroz kombinaciju neformalnog druženja i povezivanje s drugim kolegama iz struke, te prezentaciju mogućnosti koje će AI/ML donijeti u svijet document managementa, želimo potaknuti razgovor oko toga kako iskoristiti sve ono što nam tehnologija već sada donosi, ali i definirati budućnost ove domene.

Više informacija o programu, govornicima i prijavi doznajte na poveznici M-Files & ML/AI – Nova razina upravljanja dokumentima.

Ostale novosti i projekti