Kako spojiti nespojivo te dobiti neponovljivo?

19. 09. 2019.

Odgovor na ovo pitanje možete doznati dođete li 24. rujna u 17 sati u ZICER na predstavaljnje EU projekta SMATH.

Jeste li znali da desna hemisfera mozga kontrolira mišiće lijeve strane, dok lijeva hemisfera kontrolira mišiće desne strane. Kada namignete desnim okom, radi lijeva strana vašeg mozga.

Uvriježeno je mišljenje da je desna hemisfera odgovorna za osjećaje, intuiciju, prepoznavanje lica i procesuiranje glazbe te kreativnost, a lijeva za računanje i logiku. Čak se provode i testovi kako bismo saznali koja strana nas vodi kroz život.

Da li je to baš tako i kako uzeti najbolje od obje strane, probuditi kreativnost, naučiti sve o poslovanju, primjeniti logiku i analizu a uz to se dobro zabaviti, stvarati i smisliti nove projekte možete saznati ako 24. rujna u 17 sati dođete u ZICER na predstavaljnje EU projekta SMATH.

Projekt SMATH će potaknuti suradnju kreativne industrije, poduzetnika, studenata i kulturnih ustanova putem razvoja novih  inovativnih, održivih poduzetničkih ideja na području odgovornog turizma, urbane regeneracije i socijalne kohezije.

Na prvoj radionici svakom sudioniku omogućit ćemo da predstavi kratko svoju ideju/projekt a potom formirati timove te se družiti uz hranu i piće. Također, 24. rujna predstavit ćemo i ciljeve projekta te nagrade koje očekuju najbolje. 

I za kraj, …, samo da znate, asimetrija mozga je bitna za pravilnu funkciju mozga, dozvoljava dvjema stranama da se specijaliziraju, a pametna podjela rada povećava kapacitet procesuiranja, izbjegavajući konfliktne situacije gdje bi obje strane pokušavale biti glavne.

Tako ćemo se i mi ponašati u timovima gdje će svatko pronaći drugu stranu, povećati kapacitete i pokazati svoje znanje i specijalizacije.

Svoj dolazak molimo potvrdite do ponedjeljka, 23. rujna do 12 sati putem slanja e-maila na adresu mateja.gudelj@zicer.hr.

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...