Kako postići vrhunske sportske rezultate uz Sportreact?

26. 04. 2022.

Kako postići vrhunske sportske rezultate?

„99% sportskih rezultata dolazi kroz krv, znoj i suze. Posljednjih (presudnih!) 1% dolazi kroz Sportreactovu tehnologiju.“ – kaže Anto Širić, vrhunski sportaš i član Hrvatske kickboxing reprezentacije, inženjer mehatronike i suosnivač startupa Sportreact.

Sportreact je razvio IoT uređaj koji omogućuje motorički i kognitivni razvoj sportaša i rekreativaca. Glavna vrijednost kojom se ovaj tim vrhunskih stručnjaka vodi prilikom razvoja je pomoći sportašima u ostvarenju vrhunskih rezultata kroz rad na njihovoj brzini, agilnosti, preciznosti i ravnoteži.

Sportreact je Startup Factory pobjednik iz 2018. Prije pobjede na našem nagrađivanom akceleracijskom programu, u ZICER su ušli u program Predinkubacije, a nakon osnutka firme i u Inkubaciju.

Danas je Anto svoje inovativno rješenje predstavio studentima Baylor Universityja. Najodvažniji gosti su prihvatili izazov i isprobali Sportreactov uređaj. Ozarena lica njihovih kolega govore sve o ovom neočekivanom iskustvu!

Anto, hvala na zanimljivom interaktivnom izlaganju!

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...