Kako lansirati startup na tržište Indije?

09. 11. 2023.

Znaš li da je Indija treći po veličini startup ekosustav svijeta, nakon SAD-a i Kine, s više od 100.000 startupova?

Indija ima više od 100 jednoroga, a čak više od 50 ih je nastalo u posljednjih godinu i pol.

EU-India InnoCenter je konzorcij kojeg čine snažni startup ekosustavi, stručnjaci u području internacionalizacije i eksperti za tržište Indije. Cilj mu je pomoći europskim startapovima pri ulasku na ovo potentno tržište.

Prilikom izlaska na tržište Indije europski se startupovi susreću s izazovima poput nedostatka validacije, nemogućnosti dolaska do i učenja iz lokalnih iskustava, poteškoćama u izgradnji strateških mreža kontakata, nepoznavanja lokalnog tržišta i stvaranja adekvatnog poslovnog modela.

U organizaciji EU-India Innocentera Frane Šesnić, direktor ZICER-a, ovoga tjedna boravi u Indiji gdje kroz razmjenu znanja i iskustava radi na otvaranju novih poslovnih mogućnosti za ZICER-ove startupove, s naglaskom na one najbolje s Global Growth perspektivom.

Ostale novosti i projekti

Upoznajte startup Review Booster Pro!

Upoznajte Review Booster Pro, startap koji unutar ZICER-a razvija svoju platformu za povećanje interakcije s krajnjim korisnicima! „Uz pomoć NFC tehnologije, odnosno proizvoda u koje je implementiran NFC čip, komuniciramo sve ono što neka tvrtka želi komunicirati sa...