Jeste li spremni? Uskoro počinje ViennaUP!

15. 05. 2023.

ZICER-ov partner Vienna Business Agency vas poziva – dođite na ViennaUP i uvjerite se zašto je baš ovaj događaj već godinama magnet za najbistrije umove i najveće investitore u Europi.

Doznat ćete više o najnovijim tehnološkim trendovima, povezati se s osnivačima uspješnih startupova i investitorima globalnog kalibra. Očekuju vas brojni sjajni govornici!

ViennaUP sastavljen je od niza događaja. Svakom događaju domaćin je druga partnerska organizacija. Zato je ukupno iskustvo sudjelovanja raznoliko i autentično, bez obzira na to što vaš startup trenutno traži.

Održava se od 30. svibnja do 7. lipnja, a više informacija doznajte na Vienna Business Agency web stranici.

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...