IOTech razvio 24 vlastita proizvoda!

04. 05. 2023.

„Nakon što smo se zasitili korporacijskih karijera odlučili smo krenuti s razvojem vlastitog startupa. Na početku nismo znali od kuda točno početi pa smo prvo dobro istražili tržište, upotrijebili stečena znanja i danas imamo 24 vlastita proizvoda. Naša tvrtka temelji se na radu iskusnih inženjera i prodajnog osoblja u području specijalne komunalne i industrijske opreme. Imamo veliko iskustvo i reference u vođenju i stvaranju projekata za komunalne sustave, posebno u pogledu praćenja i kontrole. Raspolažemo širokim spektrom znanja u području mjerenja, regulacije, telemetrije (IOT) pa tako i njihovih softverskih rješenja. Zbog toga smo spremni ponuditi brza, ciljana i povoljnija rješenja što nas čini konkurentnima na tržištu.“ – govori Zvonimir Baće, suosnivač i direktor informatičke službe u IOTechu, tvrtki koja se od 2018. godine razvija u ZICER-u.

Cilj ovog iskusnog tima je razvoj i prodaja vlastitih proizvoda te edukacija kupaca i cjelovita usluga. To obuhvaća proces od kreiranja  i odabira proizvoda, preko tehničke pomoći pri instaliranju i servisiranju, kao i održavanja tijekom cijelog životnog vijeka proizvoda. Proizvodni program IOTecha u hardverskom smislu je sačinjen od elektroničkih uređaja za nadzor i upravljanje te uređaja za regulaciju i obustavu energenata. U softverskom smislu proizvodni program IOTecha temelji se na ponudi lokalnih, mobilnih ili mrežnih rješenja za prikupljanje, nadzor i analizu mjernih podataka.

„Mjerenja baš svega će biti još češće i zato će tržište senzora sigurno rasti. Sretni smo jer imamo dobar tim koji samostalno može proizvesti konkurentne proizvode. Naše je znanje i iskustvo u proizvodnji vrlo široko. Ono nam omogućuje da u samo 20 m2 našeg ureda u ZICER-u možemo proizvesti kompletan funkcionalan uređaj.“ – sigurno i ponosno ističe Zvonimir.

Ostale novosti i projekti