Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 u Tehnološkom parku Zagreb

18. 04. 2018.

U subotu 21. travnja 2018. godine s početkom u 9:00 sati u Akceleratoru Tehnološkog parka Zagreb održava se Global Azure Bootcamp Zagreb.

Riječ je o događaju koji IT zajednice širom svijeta organiziraju na isti datum već 6. godinu za redom. Ove godine taj datum je 21. travanj 2018., a Global Azure Bootcamp će se održati na više od 250 lokacija u cijelom svijetu.  Teme predavanja su vezane za razvoj aplikacija korištenjem Microsoft Azure Cloud platforme, a namijenjene su svim projektantima, softverskim arhitektima i razvojnim inženjerima, bez obzira koji programski jezik, razvojni alat ili bazu podataka koristili.

U sklopu Global Azure Bootcamp Zagreb 2018  svi sudionici će dobiti priliku saznati konkretne informacije od ljudi iz zajednice, razvojnih inženjera i Microsofta koji imaju bogato praktično iskustvo.

Organizator Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 je Developers Community, suorganizator je Razvojna agencija Zagreb – TPZ, a prijatelji CITUS i AVALON.

Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 besplatan je za sve sudionike!

Za sudjelovanje na Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 potrebno je registrirati se putem linka, a broj mjesta je ograničen.

Ostale novosti i projekti

Kako uspješno pokrenuti startup?

Ostvarite uspjeh svoga startupa kroz naše akceleracijske programe. Samo požurite! Startupove za razvoj čeka 150.000 eura, a prijave za akceleracijske programe traju još samo ovaj tjedan! Uz podršku u najranijoj fazi poslovanja kroz Startup Factory akcelerator, sada...

ZICER je osvojio titulu Croatian EEPA 2023 national winner!

Ovih se dana možemo pohvaliti novim priznanjem. U konkurenciji hrvatskih projekata osvojili smo priznanje EPPA 2023 nacionalnog pobjednika. Sada smo u finalu ovog prestižnog natjecanja! EEPA (European Enterprise Promotion Awards/ Europska nagrade za promicanje...

Zapošljavamo voditelja računovodstva. Prijavi se!

Zagrebački inovacijski centar traži pojačanje u svojim redovima, i to stručnjaka iz područja računovodstva! Otvoren je Javni natječaj za radno mjesto Specijalist za materijalno-financijske poslove (Voditelj računovodstva) za rad u punom radnom vremenu na neodređeno...