Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 u Tehnološkom parku Zagreb

18. 04. 2018.

U subotu 21. travnja 2018. godine s početkom u 9:00 sati u Akceleratoru Tehnološkog parka Zagreb održava se Global Azure Bootcamp Zagreb.

Riječ je o događaju koji IT zajednice širom svijeta organiziraju na isti datum već 6. godinu za redom. Ove godine taj datum je 21. travanj 2018., a Global Azure Bootcamp će se održati na više od 250 lokacija u cijelom svijetu.  Teme predavanja su vezane za razvoj aplikacija korištenjem Microsoft Azure Cloud platforme, a namijenjene su svim projektantima, softverskim arhitektima i razvojnim inženjerima, bez obzira koji programski jezik, razvojni alat ili bazu podataka koristili.

U sklopu Global Azure Bootcamp Zagreb 2018  svi sudionici će dobiti priliku saznati konkretne informacije od ljudi iz zajednice, razvojnih inženjera i Microsofta koji imaju bogato praktično iskustvo.

Organizator Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 je Developers Community, suorganizator je Razvojna agencija Zagreb – TPZ, a prijatelji CITUS i AVALON.

Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 besplatan je za sve sudionike!

Za sudjelovanje na Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 potrebno je registrirati se putem linka, a broj mjesta je ograničen.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...