Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 u Tehnološkom parku Zagreb

18. 04. 2018.

U subotu 21. travnja 2018. godine s početkom u 9:00 sati u Akceleratoru Tehnološkog parka Zagreb održava se Global Azure Bootcamp Zagreb.

Riječ je o događaju koji IT zajednice širom svijeta organiziraju na isti datum već 6. godinu za redom. Ove godine taj datum je 21. travanj 2018., a Global Azure Bootcamp će se održati na više od 250 lokacija u cijelom svijetu.  Teme predavanja su vezane za razvoj aplikacija korištenjem Microsoft Azure Cloud platforme, a namijenjene su svim projektantima, softverskim arhitektima i razvojnim inženjerima, bez obzira koji programski jezik, razvojni alat ili bazu podataka koristili.

U sklopu Global Azure Bootcamp Zagreb 2018  svi sudionici će dobiti priliku saznati konkretne informacije od ljudi iz zajednice, razvojnih inženjera i Microsofta koji imaju bogato praktično iskustvo.

Organizator Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 je Developers Community, suorganizator je Razvojna agencija Zagreb – TPZ, a prijatelji CITUS i AVALON.

Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 besplatan je za sve sudionike!

Za sudjelovanje na Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 potrebno je registrirati se putem linka, a broj mjesta je ograničen.

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...