Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 u Tehnološkom parku Zagreb

18. 04. 2018.

U subotu 21. travnja 2018. godine s početkom u 9:00 sati u Akceleratoru Tehnološkog parka Zagreb održava se Global Azure Bootcamp Zagreb.

Riječ je o događaju koji IT zajednice širom svijeta organiziraju na isti datum već 6. godinu za redom. Ove godine taj datum je 21. travanj 2018., a Global Azure Bootcamp će se održati na više od 250 lokacija u cijelom svijetu.  Teme predavanja su vezane za razvoj aplikacija korištenjem Microsoft Azure Cloud platforme, a namijenjene su svim projektantima, softverskim arhitektima i razvojnim inženjerima, bez obzira koji programski jezik, razvojni alat ili bazu podataka koristili.

U sklopu Global Azure Bootcamp Zagreb 2018  svi sudionici će dobiti priliku saznati konkretne informacije od ljudi iz zajednice, razvojnih inženjera i Microsofta koji imaju bogato praktično iskustvo.

Organizator Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 je Developers Community, suorganizator je Razvojna agencija Zagreb – TPZ, a prijatelji CITUS i AVALON.

Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 besplatan je za sve sudionike!

Za sudjelovanje na Global Azure Bootcamp Zagreb 2018 potrebno je registrirati se putem linka, a broj mjesta je ograničen.

Ostale novosti i projekti

Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...