Gamechuckovi savjeti za startupove

18. 03. 2022.

Kako iskustva i stavovi koje su ovoga tjedna naši startupovi prenijeli MBA studentima sa Sveučilišta New Mexico ne bi ostali skriveni, sada ih dijelimo s tobom.

„Kao startup moraš balansirati s tokovima novca. Zato smatram kako je za startup jako bitno diverzificirati rizik, odnosno ne držati sva jaja u istoj košari. Mi zato uvijek žongliramo s više projekata istovremeno.“ – rekao je Aleksandar Gavrilović, direktor hrvatske tvrtke za razvoj igara Gamechuck.

Kako startup može pronaći pravu target grupu?

„Tako da dobro istražiš tržište, osvojiš pažnju onih kojima si zanimljiv i tada prema njima dodatno usmjeriš svoje marketinške aktivnosti.“ – rekao je Aleks.

Gamechuck, hvala!

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...