Gamechuckovi savjeti za startupove

18. 03. 2022.

Kako iskustva i stavovi koje su ovoga tjedna naši startupovi prenijeli MBA studentima sa Sveučilišta New Mexico ne bi ostali skriveni, sada ih dijelimo s tobom.

„Kao startup moraš balansirati s tokovima novca. Zato smatram kako je za startup jako bitno diverzificirati rizik, odnosno ne držati sva jaja u istoj košari. Mi zato uvijek žongliramo s više projekata istovremeno.“ – rekao je Aleksandar Gavrilović, direktor hrvatske tvrtke za razvoj igara Gamechuck.

Kako startup može pronaći pravu target grupu?

„Tako da dobro istražiš tržište, osvojiš pažnju onih kojima si zanimljiv i tada prema njima dodatno usmjeriš svoje marketinške aktivnosti.“ – rekao je Aleks.

Gamechuck, hvala!

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...