Finalisti srednjoškolskog natjecanja Ideja godine posjetili ZICER

11. 05. 2023.

„ZICER je otvoren 0/24, 7 dana u tjednu. Mnogi zaposlenici dovode svoje ljubimce sa sobom na posao. Usprkos tome što su ljuljačke u hodnicima, psi su česta pojava, a i radnici nose plišane papuče, svi shvaćaju svoj posao veoma ozbiljno.“ – piše portal Srednja.hr nakon posjeta finalista srednjoškolskog natjecanja Ideja godine ZICER-u.

Članak sadrži i video u kojem ćeš vidjeti kako su gostima pitchali naši startupovi  kojima zahvaljujemo što svojim primjerom ohrabrujete nove generacije za prihvaćanje poduzetničkih izazova!

Finalistima natjecanja Ideja godine još jednom čestitamo na uloženome trudu. Rado ćemo vas podržati na vašem poduzetničkom putu!

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...