Dr. Nir Tsuk u ZICER-u

09. 05. 2022.

Znaš li da, prema statistikama, poduzetnik koji nije uspio u premjernom pokušaju, u prvom idućem ima čak pet puta više šanse za uspjehom?

Fenomen izraelskog ekonomskog čuda često se povezuje s neustrašivošću. Disrupcija se u Izraelu smatra kraljicom inovacija, a kriza najboljom prilikom za poduzetništvo. Zbog ovakvih je pogleda Izrael svjetska startup velesila.

Zahvaljujući Veleposlanstvu Države Izrael u Hrvatskoj danas smo u ZICER-u imali priliku ugostiti dr. Nira Tsuka, iskusnog akademika i stručnjaka s više od 25 godina međunarodnog iskustva u području društvenog kapitala, poduzetništva i inovacija.

Iz dinamičnog, slojevitog i inspirativnog predavanja prenosimo ti dva bitna zaključka:

1. Sve je stvar perspektive. Svaki problem možeš gledati na barem dva načina. Ti ćeš odlučiti koji.

2. Nekada u inovaciji nema ništa novoga, no nova kombinacija već poznatoga može biti presudna za uspjeh.

Veleposlanstvo Izraela u Hrvatskoj, dr. Nir Tsuk, hvala!

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...