Doznajte imena timova i startupova koji su ušli u Startup Factory, Tech Transfer i Global Growth

28. 05. 2024.

Nakon provedenog evaluacijskog procesa odabrani su sudionici devete generacije akceleracijskog programa Startup Factory i pilota programa Tech Transfer.

U drugu generaciju Global Growth primljena su tri startupa, a natječaj za ovaj akceleracijski program produžit će se do rujna. Tada ćemo odabrati još dva startupa te će svih pet sudionika primiti ukupno 100.000 eura za proboj na međunarodna tržišta.

Prijave za ulazak u programe trajale su od 11. travnja do 7. svibnja 2024. godine nakon čega je uslijedio selekcijski proces koji je uključivao evaluaciju prijavnog obrasca od strane Povjerenstva za evaluaciju prijava i intervjue s Povjerenstvom za intervju. U Startup Factory odabrano je 12 timova, a u Tech Transfer 5 timova.

Rang-lista 12 timova nove Startup Factory generacije:

Rang-lista 5 timova Tech Transfer generacije:

Djelomična rang-lista 3 startupa nove Global Growth generacije (natječaj za Global Growth produžit će se do rujna, a u program će se tad primiti još 2 startupa):

Odabranim timovima i startupovima čestitamo na ulasku u ZICER-ove akceleracijske programe!

Veselimo se radu s vama, razvoju vaših tehnoloških proizvoda i uspjesima koji su pred vama!

Ostale novosti i projekti

Prijavite se na nove programe akceleracije

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) osmislila je u okviru PROGRAMA AKCELERACIJE cjelovit sustav podrške za sva novoosnovana inovativna poduzeća, inovativne razvojne timove i pojedince u svim regijama Hrvatske. Program obuhvaća...