Danas upoznaj Startup Factory timove Ekono, Farseer, FloorNap i Valut

31. 10. 2019.

Kroz ovogodišnji Startup Factory predakceleracijski program razvija se 17 timova. Oni su upravo u utrci koja će kulminirati 27. studenoga na Zagreb Connectu gdje pobjednike za razvoj očekuje milijun kuna bespovratnih sredstava Grada Zagreba!

Upisujete fakultet, doktorat, autoškolu? Želite odseliti od roditelja/zasnovati obitelj? Otputovati? Za sve nam treba novac.

Ove sudionike Startup Factoryja povezuje baš ta tema. Oni će nam svojim iskustvom, znanjem i proizvodima olakšati svakodnevicu.

Upoznajte ih!

Donosimo vam prve 4 poduzetničke priča.

FloorNap: Smještaj u centru Pariza za manje od 15€? Uz FloorNap je moguć.

Valut: Uđite u kafić i s Valutom uz kavu naručite 100€!

Farseer: Financijsko planiranje nikad nije bilo brže i efikasnije!

Ekono: Financijska nepismenost vs. Ekono

Sve timove četvrte generacije Startup Factory predakceleracijskog programa pod svjetlima reflektora pratite i bodrite 27. studenoga na Zagreb Connectu.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...