Danas upoznaj Startup Factory timove Ekono, Farseer, FloorNap i Valut

31. 10. 2019.

Kroz ovogodišnji Startup Factory predakceleracijski program razvija se 17 timova. Oni su upravo u utrci koja će kulminirati 27. studenoga na Zagreb Connectu gdje pobjednike za razvoj očekuje milijun kuna bespovratnih sredstava Grada Zagreba!

Upisujete fakultet, doktorat, autoškolu? Želite odseliti od roditelja/zasnovati obitelj? Otputovati? Za sve nam treba novac.

Ove sudionike Startup Factoryja povezuje baš ta tema. Oni će nam svojim iskustvom, znanjem i proizvodima olakšati svakodnevicu.

Upoznajte ih!

Donosimo vam prve 4 poduzetničke priča.

FloorNap: Smještaj u centru Pariza za manje od 15€? Uz FloorNap je moguć.

Valut: Uđite u kafić i s Valutom uz kavu naručite 100€!

Farseer: Financijsko planiranje nikad nije bilo brže i efikasnije!

Ekono: Financijska nepismenost vs. Ekono

Sve timove četvrte generacije Startup Factory predakceleracijskog programa pod svjetlima reflektora pratite i bodrite 27. studenoga na Zagreb Connectu.

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...