CrowdStream projekt potiče inovacijski potencijal u dunavskoj regiji

07. 02. 2018.

U okviru projekta CrowdStream sufinanciranog sredstvima Europske unije 5. i  6. veljače 2018. godine održani su dvodnevni radni sastanci predstavnika projektnih partnera, Štajerskog tehnološkog parka iz Maribora i Razvojne agencije Zagreb – TPZ d.o.o.

Tijekom sastanka razgovaralo se o predstojećim projektnim aktivnostima i metodologiji provedbe istih. Predstavnici Štajerskog tehnološkog parka također su se upoznali sa sustavom podrške koje Razvojna agencija Zagreb – TPZ d.o.o. pruža zagrebačkim poduzetnicima.

Zaključno, dogovoren je pristup u provedbi aktivnosti u okviru projekta CrowdStream za čiju su provedbu odgovorni Štajerski tehnološki park i Razvojna agencija Zagreb te je dogovorena suradnja i na drugim područjima vezanim uz podršku razvoja startup scene.

Više o CROWDfunding to mainSTREAM innovation projektu koji za cilj ima poboljšati učinkovitost javne/privatne poslovne podrške za spin-off, start-up i društvena poduzeća pri pristupu kvalitativnom alternativnom financiranja (grupno financiranje – CF) potražite ovdje.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...