CrowdStream projekt potiče inovacijski potencijal u dunavskoj regiji

07. 02. 2018.

U okviru projekta CrowdStream sufinanciranog sredstvima Europske unije 5. i  6. veljače 2018. godine održani su dvodnevni radni sastanci predstavnika projektnih partnera, Štajerskog tehnološkog parka iz Maribora i Razvojne agencije Zagreb – TPZ d.o.o.

Tijekom sastanka razgovaralo se o predstojećim projektnim aktivnostima i metodologiji provedbe istih. Predstavnici Štajerskog tehnološkog parka također su se upoznali sa sustavom podrške koje Razvojna agencija Zagreb – TPZ d.o.o. pruža zagrebačkim poduzetnicima.

Zaključno, dogovoren je pristup u provedbi aktivnosti u okviru projekta CrowdStream za čiju su provedbu odgovorni Štajerski tehnološki park i Razvojna agencija Zagreb te je dogovorena suradnja i na drugim područjima vezanim uz podršku razvoja startup scene.

Više o CROWDfunding to mainSTREAM innovation projektu koji za cilj ima poboljšati učinkovitost javne/privatne poslovne podrške za spin-off, start-up i društvena poduzeća pri pristupu kvalitativnom alternativnom financiranja (grupno financiranje – CF) potražite ovdje.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...