CE-Connector dani su pred nama!

23. 11. 2020.


Pred nama je prvo izdanje CE-Connector dana. Domaćin projektnim partnerima iz Hrvatske, Češke, Njemačke, Slovenije i Poljske u ovom dvodnevnom događaju biti će Mađarska:

U okviru EU projekta CE-Connector, na kojem je ZICER partner, održava se online događaj pod nazivom “Days by Knowledge To Money Club”. Zbog situacije s COVID-19 pandemijom, događaj se održava virtualno. Svi zainteresirani prijaviti se mogu putem ovoga linka. Riječ je o dvodnevnom događaju koji se održava 24. i 25. studenoga.

Hrvatsku će predstavljati direktor Zagrebačkog inovacijskog centra, gospodin Frane Šesnić koji će predstaviti “ACCELERATING AND FINANCING STARTUPS AT ZICER – Zagreb Innovation Centre” drugi dan događaja, 25. studenog, uživo od 9.00 do 9.30 sati. Također, svoja iskustva vezana uz financiranje startupova podijeliti će Vanja Andrić, mentor u ZICER-u te uspješni startupovi inkubiranu u ZICER-u: HubbigNuoTwo i Beyond Seen Screen.

CE-Connector pružiti će mogućnost da bez naknada otkrijete investicijske mogućnosti dostupne startup poduzećima, te pružiti mogućnost startupovima da se predstave. Ovo je izvrsna prilika da uronite u svijet startupova i investicija. Na raspolaganju će vam biti investitori i poslovni anđeli s relevantnim iskustvom.

Eminentni stručnjaci iz različitih industrija iz srednje Europe kroz ovaj projekt pomoći će vam razumjeti složenost poduzetničkog svijeta.

Vidimo se virtualno na “Days by Knowledge To Money Club”.

Ostale novosti i projekti

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata spremnosti...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...

Startup Factory 2022_11/11_tim Buksa

Buksa je online platforma za dijeljenje prostora. Na Buksi, svatko tko ima bilo kakav neiskorišteni prostor može ga oglasiti i na njemu zaraditi, a onaj kome nedostaje prostor (npr. za stvari, vozilo ili ured) može ih preko platforme zbuksati. Ono što Buksu razlikuje...