CE-Connector dani su pred nama!

23. 11. 2020.


Pred nama je prvo izdanje CE-Connector dana. Domaćin projektnim partnerima iz Hrvatske, Češke, Njemačke, Slovenije i Poljske u ovom dvodnevnom događaju biti će Mađarska:

U okviru EU projekta CE-Connector, na kojem je ZICER partner, održava se online događaj pod nazivom “Days by Knowledge To Money Club”. Zbog situacije s COVID-19 pandemijom, događaj se održava virtualno. Svi zainteresirani prijaviti se mogu putem ovoga linka. Riječ je o dvodnevnom događaju koji se održava 24. i 25. studenoga.

Hrvatsku će predstavljati direktor Zagrebačkog inovacijskog centra, gospodin Frane Šesnić koji će predstaviti “ACCELERATING AND FINANCING STARTUPS AT ZICER – Zagreb Innovation Centre” drugi dan događaja, 25. studenog, uživo od 9.00 do 9.30 sati. Također, svoja iskustva vezana uz financiranje startupova podijeliti će Vanja Andrić, mentor u ZICER-u te uspješni startupovi inkubiranu u ZICER-u: HubbigNuoTwo i Beyond Seen Screen.

CE-Connector pružiti će mogućnost da bez naknada otkrijete investicijske mogućnosti dostupne startup poduzećima, te pružiti mogućnost startupovima da se predstave. Ovo je izvrsna prilika da uronite u svijet startupova i investicija. Na raspolaganju će vam biti investitori i poslovni anđeli s relevantnim iskustvom.

Eminentni stručnjaci iz različitih industrija iz srednje Europe kroz ovaj projekt pomoći će vam razumjeti složenost poduzetničkog svijeta.

Vidimo se virtualno na “Days by Knowledge To Money Club”.

Ostale novosti i projekti

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“. Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u...

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...