CE-Connector dani su pred nama!

23. 11. 2020.


Pred nama je prvo izdanje CE-Connector dana. Domaćin projektnim partnerima iz Hrvatske, Češke, Njemačke, Slovenije i Poljske u ovom dvodnevnom događaju biti će Mađarska:

U okviru EU projekta CE-Connector, na kojem je ZICER partner, održava se online događaj pod nazivom “Days by Knowledge To Money Club”. Zbog situacije s COVID-19 pandemijom, događaj se održava virtualno. Svi zainteresirani prijaviti se mogu putem ovoga linka. Riječ je o dvodnevnom događaju koji se održava 24. i 25. studenoga.

Hrvatsku će predstavljati direktor Zagrebačkog inovacijskog centra, gospodin Frane Šesnić koji će predstaviti “ACCELERATING AND FINANCING STARTUPS AT ZICER – Zagreb Innovation Centre” drugi dan događaja, 25. studenog, uživo od 9.00 do 9.30 sati. Također, svoja iskustva vezana uz financiranje startupova podijeliti će Vanja Andrić, mentor u ZICER-u te uspješni startupovi inkubiranu u ZICER-u: HubbigNuoTwo i Beyond Seen Screen.

CE-Connector pružiti će mogućnost da bez naknada otkrijete investicijske mogućnosti dostupne startup poduzećima, te pružiti mogućnost startupovima da se predstave. Ovo je izvrsna prilika da uronite u svijet startupova i investicija. Na raspolaganju će vam biti investitori i poslovni anđeli s relevantnim iskustvom.

Eminentni stručnjaci iz različitih industrija iz srednje Europe kroz ovaj projekt pomoći će vam razumjeti složenost poduzetničkog svijeta.

Vidimo se virtualno na “Days by Knowledge To Money Club”.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...