CE-Connector dani su pred nama!

23. 11. 2020.


Pred nama je prvo izdanje CE-Connector dana. Domaćin projektnim partnerima iz Hrvatske, Češke, Njemačke, Slovenije i Poljske u ovom dvodnevnom događaju biti će Mađarska:

U okviru EU projekta CE-Connector, na kojem je ZICER partner, održava se online događaj pod nazivom “Days by Knowledge To Money Club”. Zbog situacije s COVID-19 pandemijom, događaj se održava virtualno. Svi zainteresirani prijaviti se mogu putem ovoga linka. Riječ je o dvodnevnom događaju koji se održava 24. i 25. studenoga.

Hrvatsku će predstavljati direktor Zagrebačkog inovacijskog centra, gospodin Frane Šesnić koji će predstaviti “ACCELERATING AND FINANCING STARTUPS AT ZICER – Zagreb Innovation Centre” drugi dan događaja, 25. studenog, uživo od 9.00 do 9.30 sati. Također, svoja iskustva vezana uz financiranje startupova podijeliti će Vanja Andrić, mentor u ZICER-u te uspješni startupovi inkubiranu u ZICER-u: HubbigNuoTwo i Beyond Seen Screen.

CE-Connector pružiti će mogućnost da bez naknada otkrijete investicijske mogućnosti dostupne startup poduzećima, te pružiti mogućnost startupovima da se predstave. Ovo je izvrsna prilika da uronite u svijet startupova i investicija. Na raspolaganju će vam biti investitori i poslovni anđeli s relevantnim iskustvom.

Eminentni stručnjaci iz različitih industrija iz srednje Europe kroz ovaj projekt pomoći će vam razumjeti složenost poduzetničkog svijeta.

Vidimo se virtualno na “Days by Knowledge To Money Club”.

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...