Business over Breakfastu s Hrvatskim Telekomom

12. 07. 2022.

Proveli smo odlično ljetno prijepodne!

Na Business over Breakfastu danas smo imali posebne goste – naše partnere iz Hrvatskog Telekoma.

S nama su bili Ivana Beli Oštarčević, direktorica sektora za upravljanje ICT portfeljem, Ivan Kuhar, direktor odjela za poslovni razvoj ICT usluga, Robert Manenica, ekspert razvoja poslovanja, Vedran Tadić, ICT Business Development Manager, Igor Poznić, voditelj marketinga i komunikacija i Bojan Mušćet, komunikacijski ekspert u Hrvatskom Telekomu.

Naši gosti predstavili su zajedničke mogućnosti za jačanje ICT sektora, a pričali smo i o razvoju poslovanja i strateškim temama.

Na konkretnom primjeru našeg alumnija Ascalia doznali smo sve o projektu vezanom za razvoj Pametne tvornice i Industriji 4.0, a startupovi su pozvani na Idea Knockout 2022.

Da imamo fenomenalne startupove, znamo! Danas su to potvrdili izvrsnim prezentacijama.

Mario Pavičić predstavio je Maven Mule, Ivan Žuna Agilos IT, Ivan Marković Unitfly, Milan Domazet AIR RMLD, a Zdenko Marinčić X-Logic.

Veselimo se novim prilikama koje otvara suradnja s Hrvatski Telekom!

Ostale novosti i projekti

Tranzicija na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021.-2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Potpora poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo“ kojim će...