Budite dio online diskusije “Coworking (as) a Business”

15. 02. 2018.

U okviru projekta Interreg MED Programme: CoWorkMED Razvojna agencija Zagreb nastavlja s intenzivnim aktivnostima te danas, 15. veljače, u 14.00 sati održava online diskusiju na temu Coworking (as) a Business.

U ovoj otvorenoj raspravi sudjelovat će stručnjaci Neus Inglada, osnivač i voditelj Cowork Rambla Catalunya i Jordi Silvente, voditelji i suosnivač Alpha Espai Coworking od kojih ćemo iz prve ruke saznati više o pozicioniranju i razvoju poslovanja kroz coworking koncept. Također, tijekom rasprave svi zainteresirani imat će mogućnost učiti na uspješnom primjeru najboljih praksi iz Barcelone.

Pridružite nam se i budite dio ove zanimljive rasprave.

Za sudjelovanje prijaviti se možete putem linka

Cilj projekta je povezivanje poduzeća, istraživačkih i razvojnih centara, institucija visokog obrazovanja te javnog i civilnog društva  radi poticanja ulaganja u inovativno poduzetništvo. Projektom se promovira ulaganja u društvene inovacije, prije svega coworking, te se stvaraju povoljni uvjeti za umrežavanje, formiranje klastera te pametnih specijalizacija. 

Projekt COWORKMED sufinanciran je kroz Interreg MED Programme.    

Ukupni proračun projekta je 599,972.50 EUR od čega je za aktivnosti u Hrvatskoj namijenjeno ukupno 93,462.50 EUR.

Razvojna agencija Zagreb je partner na ovom projektu.

Ostale novosti i projekti

Najavljen HACKL – Hackathon za otvoreni Zagreb

U vrtlogu tehnoloških inovacija i globalnih trendova, Zagreb ne samo da stoji uz bok svjetskim metropolama, nego predlaže rješenja koja će grad pretvoriti u tehnološki hub. Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u ZICER-u predstavljen je projekt koji obećava...