B!teMe Bar | Zagrizite u budućnost – ukusna je!

15. 07. 2019.

 „Fenomenalni okusi koji mijenjaju iskustvo potrošača“, veliko je obećanje iza kojeg stoji naš Startup Factory tim B!teMe Bar. Jesmo li vas zaintrigirali?

Ovaj mladi tim nutricionista i nutricionističkih entuzijasta stvorio je funkcionalne zdrave snackove izrađene od mediteranskog sušenog voća i orašastih plodova. Zatim ih je obogatio nutrijentima zahvaljujući kojima sada sa svakom energetskom pločicom možemo unijeti naše dnevne minerale i vitamine, ali i poboljšati fokus i energiju.

A ako se ponekad uhvatite u razmišljanju o tome kako biste proizvod koji ste upravo kušali učinili boljim (kad biste samo dobili priliku za to!), na pravom ste mjestu. Naš je B!teMe Bar tim osmislio web platformu na kojoj ćete imati mogućnost kreirati vlastite zdrave snackove odabirući njihove sastojke slijedeći isključivo vlastite želje! Nakon najukusnije digitalizacije na našem tržištu, što tim vidi kao sljedeći korak? To je usluga izrade personaliziranog plana prehrane za sve pretplatnike.

Kako se bliži Zagreb Connect, ove godine ujedno i finale programa Startup Factory, na kojem će ovogodišnji timovi predstaviti svoje inovativne proizvode natječući se za novčani fond od 860.000 kn, upitali smo B!teMe Bar za očekivanja. Odgovor koji smo dobili bio je iskren: Očekujemo, naravno, nagradu i financijsku injekciju za uspješan početak!“

Ostale novosti i projekti