Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

26. 09. 2022.

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni o čemu se u crowdfundingu zapravo radi, hoće li vas knjigovodstvo blijedo gledati, je li to uopće za vas i ako je… odakle početi?  

Ništa zato, evo nas opet, po šesti put! Ponavljanje je majka znanja, a glupih pitanja nema. Okupljamo iskusne crowdfundere & one koji to žele postati; poznavatelje web3 i NFT ekosustava & porezne stručnjake.

One iskusnije koji možda već rade na pripremi svoje kampanje pozivamo da se prijave na radionicu za pitchere, jedini dio dana koji nećemo streamati. Prilika je to da izbrusite sve elemente kampanje i dobijete savjete od Kickstarter stručnjaka Nike Klanšeka & našeg američkog gosta, Chandlera Copenhavera iz What2Fund, suradnika BackerKita.

Za fizičko sudjelovanje, preuzmite (besplatne) ulaznice kroz sustav Entrio.

Svi drugi pratite nas live preko Brodoto YouTube kanala ili službenog eventa (i postavljajte pitanja).

Panelisti / crowdfunderi: Ivan Nauković, pivovara Medvedgrad; Albert Gajšak, CircuitMess; Ana Teskera, zadružna pivovara Brlog; Sanja Ljubičić, GIRI društvena igra za djecu; David Kosir, Friendly Fire – Gaming Cafe; Vedran Habel, udruga UNUO – gastro natjecanje za osobe s invaliditetom; Domagoj Boljar, Miret. 

Porezni stručnjaci: Đurđica Jurić; Jasna VukRRiF Visoka škola za financijski menadžment;

Porezna uprava RH (tbc).

Radni jezici konferencije su engleski i hrvatski bez organiziranog prijevoda (što ne znači da neće biti spontanog, ako nekome zatreba:)

Konferencija se odvija pod pokroviteljstvom Veleposlanstva SAD-a u RH.

Program počinje u 10h u dvorani Akcelerator u ZICER-u, a sve moguće izmjene u agendi pratite na linku.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...