Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

26. 09. 2022.

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni o čemu se u crowdfundingu zapravo radi, hoće li vas knjigovodstvo blijedo gledati, je li to uopće za vas i ako je… odakle početi?  

Ništa zato, evo nas opet, po šesti put! Ponavljanje je majka znanja, a glupih pitanja nema. Okupljamo iskusne crowdfundere & one koji to žele postati; poznavatelje web3 i NFT ekosustava & porezne stručnjake.

One iskusnije koji možda već rade na pripremi svoje kampanje pozivamo da se prijave na radionicu za pitchere, jedini dio dana koji nećemo streamati. Prilika je to da izbrusite sve elemente kampanje i dobijete savjete od Kickstarter stručnjaka Nike Klanšeka & našeg američkog gosta, Chandlera Copenhavera iz What2Fund, suradnika BackerKita.

Za fizičko sudjelovanje, preuzmite (besplatne) ulaznice kroz sustav Entrio.

Svi drugi pratite nas live preko Brodoto YouTube kanala ili službenog eventa (i postavljajte pitanja).

Panelisti / crowdfunderi: Ivan Nauković, pivovara Medvedgrad; Albert Gajšak, CircuitMess; Ana Teskera, zadružna pivovara Brlog; Sanja Ljubičić, GIRI društvena igra za djecu; David Kosir, Friendly Fire – Gaming Cafe; Vedran Habel, udruga UNUO – gastro natjecanje za osobe s invaliditetom; Domagoj Boljar, Miret. 

Porezni stručnjaci: Đurđica Jurić; Jasna VukRRiF Visoka škola za financijski menadžment;

Porezna uprava RH (tbc).

Radni jezici konferencije su engleski i hrvatski bez organiziranog prijevoda (što ne znači da neće biti spontanog, ako nekome zatreba:)

Konferencija se odvija pod pokroviteljstvom Veleposlanstva SAD-a u RH.

Program počinje u 10h u dvorani Akcelerator u ZICER-u, a sve moguće izmjene u agendi pratite na linku.

Ostale novosti i projekti

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...

Startup Factory 2022_11/11_tim Buksa

Buksa je online platforma za dijeljenje prostora. Na Buksi, svatko tko ima bilo kakav neiskorišteni prostor može ga oglasiti i na njemu zaraditi, a onaj kome nedostaje prostor (npr. za stvari, vozilo ili ured) može ih preko platforme zbuksati. Ono što Buksu razlikuje...

Startup Factory 2022_10/11_tim Capra

Startup CAPRA osnovali su Krešimir i Tea Kavčić, brat i sestra koji žele gospodarenje divljim životinjama podići na višu razinu kroz upotrebu inovativnih tehnologija. Krešimir je po struci agronom i biolog, a uskoro će...