‘Za 33 startupa osigurano više od 4 mil. kuna bespovratnih pre-seed investicija’

02. 05. 2022.

“Iako postoji percepcija da je pokretanje startupa jednostavan proces, taj put stvaranja sve je osim lagan. Puno je tu odricanja, rizika, truda, upornosti, neizvjesnosti, neprospavanih noći i godina rada uloženo dok ne dođu značajniji rezultati. Često i sami dižemo ljestvicu previsoko i očekujemo da baš svaki startup mora imati potencijal postati unicorn. Nije loše da je ljestvica postavljena visoko, ali je već vrlo dobar rezultat kad startup ponudi dobro inovativno rješenje koje postaje održivo u smislu da njegovi prihodi pokrivaju rashode. To je i nekakva prekretnica u kojoj startup prestaje bit startup jer je postigao svoju održivost i dokazao se na tržištu.” – u kolumni za 24sata naglašava Frane Šesnić, direktor ZICER-a.

Kako u ZICER-u potičemo inovativno i kreativno razmišljanje, kakve rezultate postižemo i razvijaju li se domaća sveučilišta u korak s npr. Stanfordom?

Odgovore potraži na news portalu 24 sata.

Ostale novosti i projekti

Upoznajte startup Review Booster Pro!

Upoznajte Review Booster Pro, startap koji unutar ZICER-a razvija svoju platformu za povećanje interakcije s krajnjim korisnicima! „Uz pomoć NFC tehnologije, odnosno proizvoda u koje je implementiran NFC čip, komuniciramo sve ono što neka tvrtka želi komunicirati sa...