Uskoro LEAP Summit 2019

11. 03. 2019.

Međunarodna konferencija LEAP Summit održavat će se od 27. do 30. ožujka 2019. godine u Zagrebu. 

Ove godine LEAP će okupiti više od 3 000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta.

Fokus konferencije stavljen je na multidisciplinarne teme povezane s poduzetništvom, inovacijama, digitalnim tehnologijama, modernim trendovima i inspiracijom.

Konferencija koja se sastoji od dva dijela – Pre-Summita koji se održava 27. i 28. ožujka i donosi specijalizirane radionice, hackatone, ideation natjecanja, bootcampove i meetupove te Summita koji se održava 29. i 30. ožujka 2019. godine.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike, a prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta putem https://leapsummit.com/apply-now/.

Što možete očekivati od LEAP Summita 2019?

  • 60+ predavača iz različitih industrija
  • Tisuće sudionika iz više od 40 zemalja svijeta
  • Paralelni program na nekoliko pozornica 
  • Prilike za networking, širenje poslovanja i upoznavanje ljudi koji slično razmišljaju
  • Internacionalni party program – FLEAP out  

Prošle godine naš predakceleracijski program Startup Factory proglašen je najboljim programom koji je usmjeren na startup poduzetništvo. Nagradu LEAP Summita za najbolji društveno odgovorni projekt osvojila je Freewa, jedan od pet pobjednika prvog ciklusa Startup Factoryja, dok je nakon uspješnog prezentiranja na The Battle of Titans pitch natjecanju najboljim startupom proglašen naš stanar Recogno, jedan od pobjednika druge generacije Startup Factoryja.  

Želite li i vi svoj projekt prijaviti na ovogodišnji The Battle of Titans, to možete ostvariti možete putem https://leapsummit.com/the-battle-of-titans/.

Ako ste pak zainteresirani za B2B poduzetničke susrete prijaviti se možete putem https://leapsummit-face-to-face-meetings-2019.b2match.io/.

Ostale novosti i projekti

Saznaj više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije

Želiš saznati više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije? Tada je Vienna Startup Package, koji ti nudi Vienna Business Agency, upravo ono što trebaš! Istraži svoje poslovne mogućnosti unutar ekskluzivnog jednomjesečnog programa za međunarodne startupove....

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...