U Slovačkoj održan sastanak partnera projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovation

30. 04. 2018.

Dana 16. i 17. travnja 2018. godine, u Košicama u Slovačkoj, održan je sastanak partnera projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovation na kojem je Razvojna agencija Zagreb partner.

Uz ostale partnere Projekta, sastanku su prisustvovali i članovi projektnog tima Razvojne agencije Zagreb. Tijekom sastanka  prezentirane su realizirane projektne aktivnosti te definirani budući koraci za realizaciju aktivnosti u narednim periodima. Buduće aktivnosti projekta uključuju razradu regionalnih crowdfunding vizija kao podloge za izradu regionalnih akcijskih planova, definiranje kriterija kvalitete pružatelja crowdfunding usluga, definiranje treninga i edukacija na temu crowdfundinga namijenjenih start-up i društvenim poduzećima te poduzetničkim potpornim institucijama kao i razradu koncepta pilot akcija.

CrowdStream projekt nastoji poboljšati učinkovitost javne / privatne poslovne podrške za start-up i društvena poduzeća pri pristupu kvalitativnom alternativnom financiranju kako bi se iskoristio inovacijski potencijal u dunavskoj regiji.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije u okviru programa europske teritorijalne suradnje – INTERREG Danube. 

Više informacija o CROWDfunding to mainSTREAM innovation projektu dostupno je na linku.

Ostale novosti i projekti

Potpore inovatorima Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb objavio je Javni natječaj za dodjelu potpora inovatorima koji razvijaju i promoviraju inovacije za poduzetničko korištenje. Natječaj za 2022. godinu otvoren je zaključno do 7. studenoga 2022. godine. Kome je potpora namijenjena?...

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...