U Slovačkoj održan sastanak partnera projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovation

30. 04. 2018.

Dana 16. i 17. travnja 2018. godine, u Košicama u Slovačkoj, održan je sastanak partnera projekta CROWDfunding to mainSTREAM innovation na kojem je Razvojna agencija Zagreb partner.

Uz ostale partnere Projekta, sastanku su prisustvovali i članovi projektnog tima Razvojne agencije Zagreb. Tijekom sastanka  prezentirane su realizirane projektne aktivnosti te definirani budući koraci za realizaciju aktivnosti u narednim periodima. Buduće aktivnosti projekta uključuju razradu regionalnih crowdfunding vizija kao podloge za izradu regionalnih akcijskih planova, definiranje kriterija kvalitete pružatelja crowdfunding usluga, definiranje treninga i edukacija na temu crowdfundinga namijenjenih start-up i društvenim poduzećima te poduzetničkim potpornim institucijama kao i razradu koncepta pilot akcija.

CrowdStream projekt nastoji poboljšati učinkovitost javne / privatne poslovne podrške za start-up i društvena poduzeća pri pristupu kvalitativnom alternativnom financiranju kako bi se iskoristio inovacijski potencijal u dunavskoj regiji.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije u okviru programa europske teritorijalne suradnje – INTERREG Danube. 

Više informacija o CROWDfunding to mainSTREAM innovation projektu dostupno je na linku.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...