U sklopu projekta Co-Create održana lokalna radionica „Trening operatora“

27. 09. 2017.

Dana 26. rujan 2017. godine u Zagrebu u prostoru Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb održana je Co-Create lokalna radionica „Trening operatora“. 

Na radionici se okupilo pet lokalnih operatera. Treneri radionice Ante Janko Bobetko, voditelj projekta Co-Create i Kazimir Luka Bačić, vanjski stručnjak prisutnima su prenijeli znanje stečeno na međunarodnoj radionici projekta Co-Create „Train the trainers“ održane u srpnju u Milanu. Cilj radionice bio je obučiti lokalne operatere za rad sa menadžerima klastera kreativne i drvne industrije.

Projekt Co-Create: Setting up a network of COmpetitive MED Clusters with the contribution of CREATive industriEs ima za cilj podržati procese međusektorske suradnje (cross-fertilization) između klastera tradicionalne industrije i kreativnih industrija. Projekt promovira suradnju kroz primjenu novih metodologija i alata usmjerenih na upravitelje klastera, male i srednje poduzetnika i predstavnike javnih vlasti.

Projekt je sufinanciran kroz Interreg MED Programme te okuplja 11 organizacija iz 7 europskih država: Italija, Francuska, Portugal, Španjolska, Grčka, Slovenija i Hrvatska. Razvojna agencija Zagreb je partner na projektu.

Više informacija o projektu možete pronaći na linku.

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...