Sve je spremno za veliku međunarodnu startup konferenciju Zagreb Connect!

30. 11. 2018.

Zagreb Connect ove godine po peti put okuplja vrhunske govornike, investitore, osnivače startupova, gospodarstvenike, studente i njihove proaktivne profesore te sve ostale koje povezuje strast prema inovacijama, visokim tehnologijama i poduzetnički duh.

Početak zagrebačkog Adventa i ove je godine rezerviran za uživanje u inspirativnim predavanjima kao i povezivanje s potencijalnim poslovnim partnerima.

U fokusu Zagreb Connecta 2018 su sljedeće teme:

  • pre-seed investicije i ulaganja u ranim razvojnim fazama startupova
  • iskustva domaćih startupova koji su uspješno svoje proizvode plasirali na međunarodna tržišta
  • tehnologije budućnosti

Uz izvrsna predavanja i rasprave, na Zagreb Connectu održat će se finale našeg Startup Factory predakceleracijskog programa. Sedamnaest timova koji su 22. rujna na Bootcampu odabrani za ulazak u predakceleracijski program natjecati će se za novčani fond od 860.000,00 kuna.

Pet najboljih startupova osvojit će svaki po 160.000,00 kn bespovratnih sredstava, a 60.000,00 kn dodatnih sredstava osvojit će najbolji pitch Zagreb Connecta!

Vidimo se 5. prosinca u 9:30 sati u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb!

Osiguraj svoje mjesto na vrijeme – ulaz je besplatan no broj mjesta ograničen.

Ulaznice na ENTRIO.HR.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...