Sve je spremno za veliku međunarodnu startup konferenciju Zagreb Connect!

30. 11. 2018.

Zagreb Connect ove godine po peti put okuplja vrhunske govornike, investitore, osnivače startupova, gospodarstvenike, studente i njihove proaktivne profesore te sve ostale koje povezuje strast prema inovacijama, visokim tehnologijama i poduzetnički duh.

Početak zagrebačkog Adventa i ove je godine rezerviran za uživanje u inspirativnim predavanjima kao i povezivanje s potencijalnim poslovnim partnerima.

U fokusu Zagreb Connecta 2018 su sljedeće teme:

  • pre-seed investicije i ulaganja u ranim razvojnim fazama startupova
  • iskustva domaćih startupova koji su uspješno svoje proizvode plasirali na međunarodna tržišta
  • tehnologije budućnosti

Uz izvrsna predavanja i rasprave, na Zagreb Connectu održat će se finale našeg Startup Factory predakceleracijskog programa. Sedamnaest timova koji su 22. rujna na Bootcampu odabrani za ulazak u predakceleracijski program natjecati će se za novčani fond od 860.000,00 kuna.

Pet najboljih startupova osvojit će svaki po 160.000,00 kn bespovratnih sredstava, a 60.000,00 kn dodatnih sredstava osvojit će najbolji pitch Zagreb Connecta!

Vidimo se 5. prosinca u 9:30 sati u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb!

Osiguraj svoje mjesto na vrijeme – ulaz je besplatan no broj mjesta ograničen.

Ulaznice na ENTRIO.HR.

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...