Što je timu startupa NUOTWO danas u fokusu?

19. 04. 2022.

„Ideje svi imamo. Od njih sve kreće i koštaju nula kuna. Ali ono što je stvarno vrijedno i jedino važno je njihova egzekucija. Ideju prvo stavite na papir i analizirajte je s više strana. Tako ćete vidjeti ima li ona uopće smisla. Ako vam ideja i nakon toga “drži vodu“, tek tada kreće najteži dio. Vjerujte u nju (i onda kad drugi ne vjeruju) i razvijajte ju dalje!“ – našim današnjim gostima, studentima Veleučilišta Baltazar iz Zaprešića ispričao je Marko Brkljačii, osnivač startupa NUOTWO i pokretač GBC HUBa, zajednice Green/Blue/Cleantech startupova.

„Najbolje, a i najgore, što vam se može dogoditi je iskustvo. Ono najviše vrijedi, i njega ne može zamijeniti niti jedna diploma, niti jedno preneseno znanje pa makar bilo stečeno i iz najprestižnijih studentskih klupa.“ – ohrabrio je studente Marko, sam po struci inženjer strojarstva.

Marko je naglasio kako upornost donosi puno više nagrada nego li sama sreća, te da je važno uvijek se kretati prema naprijed.

Najbolji vjetar u leđa je povratna informacija s tržišta. Na njoj treba razvijati proizvod.

Što je timu startupa NUOTWO u fokusu danas?

Nakon pobjede na Startup Factoryju 2019. izradili su provjeru inovativnog koncepta te nastavili razvoj svoje zelene tehnologije.

Sada idu prema realizaciji beta prototipa svojeg inovativnog rješenja – ugradbenog panela koji CO2 i metan pretvara u svježi zrak bogat kisikom, a korisniku smanjuje račune za grijanje i hlađenje.

NUOTWO, veselimo se vašim novim postignućima i čestitamo na dosadašnjim!

Marko, hvala na dijeljenju znanja i iskustva.

Ostale novosti i projekti

Saznaj više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije

Želiš saznati više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije? Tada je Vienna Startup Package, koji ti nudi Vienna Business Agency, upravo ono što trebaš! Istraži svoje poslovne mogućnosti unutar ekskluzivnog jednomjesečnog programa za međunarodne startupove....

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...