Što ima novo u startupu 3Dtech?

11. 04. 2022.

Oni kontinuirano pomiču granice 3D printanja kroz rad na unapređenju svoje već razvijene tehnologije iz područja dentalne industrije. Kažu kako je sljedeća velika stvar u dentalnoj industriji stroj koji će direktno printati prozirne zubne aparatiće.

Oni već neko vrijeme rade testiranja ove tehnologije i bilježe optimistične rezultate!

Da, govorimo o startupu 3DTech!

Njihova najveća snaga je njihov tim.

Razvoju 3DTecha doprinos svakodnevno i predano daju izvrsni stručnjaci Zdravko Gaberšnik – zadužen za razvoj poslovanja, Ljubomir Lokin – tehnički direktor, Luka Biondić – izvršni direktor, Anita Radovčić – stručnjakinja za marketing i prodaju i Antun Marić – razvojni inženjer.

Osim područja dentalne medicine, 3Dtech pokazuje izvrsnost u nekim drugim (često i neočekivanom) područjima.Tako su se okušali i u području kulture, a dokaz tome pronađi na fotografijama!

„Iako je fokus našeg poslovanja proizvodnja 3D printera za dentalnu industriju i poboljšanje postojećih sustava 3D printanja za što savršeniji i precizniji print, brojne industrije mogu imati velike benefite od naše patentirane tehnologije. Svako toliko imamo priliku pokazati kako se odlično snalazimo u drugim poljima i raznim branšama, a ovaj put dobili smo šansu upustiti se u jedan umjetnički projekt!“ – priča nam Antun Marić.

„Renomirana kiparica Nada Schönenberger-Petrak poklonila nam je povjerenje i u naše ruke prepustila jednu od svojih zanimljivih i estetski privlačnih skulptura. Skulpturu smo skenirali, uvećali i isprintali i ona je sada spremna za daljnji postupak u kojem će se koristiti za izradu kalupa za lijevanje u bronci.“ – dodaje Antun.

3DTech, bravo!

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...