Što ima novo u startupu 3Dtech?

11. 04. 2022.

Oni kontinuirano pomiču granice 3D printanja kroz rad na unapređenju svoje već razvijene tehnologije iz područja dentalne industrije. Kažu kako je sljedeća velika stvar u dentalnoj industriji stroj koji će direktno printati prozirne zubne aparatiće.

Oni već neko vrijeme rade testiranja ove tehnologije i bilježe optimistične rezultate!

Da, govorimo o startupu 3DTech!

Njihova najveća snaga je njihov tim.

Razvoju 3DTecha doprinos svakodnevno i predano daju izvrsni stručnjaci Zdravko Gaberšnik – zadužen za razvoj poslovanja, Ljubomir Lokin – tehnički direktor, Luka Biondić – izvršni direktor, Anita Radovčić – stručnjakinja za marketing i prodaju i Antun Marić – razvojni inženjer.

Osim područja dentalne medicine, 3Dtech pokazuje izvrsnost u nekim drugim (često i neočekivanom) područjima.Tako su se okušali i u području kulture, a dokaz tome pronađi na fotografijama!

„Iako je fokus našeg poslovanja proizvodnja 3D printera za dentalnu industriju i poboljšanje postojećih sustava 3D printanja za što savršeniji i precizniji print, brojne industrije mogu imati velike benefite od naše patentirane tehnologije. Svako toliko imamo priliku pokazati kako se odlično snalazimo u drugim poljima i raznim branšama, a ovaj put dobili smo šansu upustiti se u jedan umjetnički projekt!“ – priča nam Antun Marić.

„Renomirana kiparica Nada Schönenberger-Petrak poklonila nam je povjerenje i u naše ruke prepustila jednu od svojih zanimljivih i estetski privlačnih skulptura. Skulpturu smo skenirali, uvećali i isprintali i ona je sada spremna za daljnji postupak u kojem će se koristiti za izradu kalupa za lijevanje u bronci.“ – dodaje Antun.

3DTech, bravo!

Ostale novosti i projekti

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...

Startup Factory 2022_11/11_tim Buksa

Buksa je online platforma za dijeljenje prostora. Na Buksi, svatko tko ima bilo kakav neiskorišteni prostor može ga oglasiti i na njemu zaraditi, a onaj kome nedostaje prostor (npr. za stvari, vozilo ili ured) može ih preko platforme zbuksati. Ono što Buksu razlikuje...

Startup Factory 2022_10/11_tim Capra

Startup CAPRA osnovali su Krešimir i Tea Kavčić, brat i sestra koji žele gospodarenje divljim životinjama podići na višu razinu kroz upotrebu inovativnih tehnologija. Krešimir je po struci agronom i biolog, a uskoro će...